30 Lviv BookForum презентував програму фестивалю

30 Lviv BookForum презентував програму фестивалю. || Фото: bookforum.ua.

4-8 жовтня у Львові відбудеться 30 Lviv BookForum. Цього року форум запрошує долучитися до фестивалю наживо у Львові чи онлайн на сайті bookforum.ua. Фокусна тема – «Перепис майбутнього». Вхід на усі події фестивалю та ярмарок вільний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли організатори, дискусійна платформа фестивалю налічує понад 20 тем (основна локація – «Порохова вежа»):

На відвідувачів чекають чотири літературні розмови: зустріч романістів Андрія Куркова та Джонатана Франзена (США); Арт Шпігельман, автор графічних романів, зокрема «Маус», розмовлятиме з письменником, військовим Олександром Михедом; британський письменник YA Джонатан Страуд говоритиме з фантастом Володимиром Арєнєвим; боснійський письменник Озрен Кебо та поетеса Катерина Калитко шукатимуть схожості й відмінності між війною на Балканах і Росії проти України.

7 жовтня традиційно відбудеться Ніч поезії та музики,  у якій візьмуть участь Світлана Поваляєва, Ярина Чорногуз, Павло Вишебаба, Остап Сливинський, Галина Крук, Олена Гусейнова, Катерина Міхаліцина, «Пиріг і Батіг», поетичний гурт «Landschaft» за участі Григорія Семенчука та німецької поетеси Ульріке Альмут Сандіг. Місце проведення — Нижній зал Театру ляльок (пл. Данила Галицького, 1).

Розширену програму від видавців та партнерів фестивалю буде оголошено згодом.

[read_more_vg id="1248807"]

 

Последние новости