Диван зачекає: куди піти у Львові у червні 2024 – огляд найцікавіших подій

Диван зачекає: куди піти у Львові у червні 2024 – огляд найцікавіших подій. || Фото: Юрій Богун.

На календарі – літо! У цьому матеріалі розповідаємо про те, куди піти у Львові червні. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дуже смачний фестиваль

У перші дні червня на вулиці Героїв УПА у Львові відбудеться "Дуже смачний фестиваль". На відвідувачів чекатиме: 10 food-станцій, зона дитячих майстер-класів, ігрова зона, музика від вуличних музикантів, фотозона.

Коли: 1-2 червня, 13:00-20:30.

Де: вулиця Героїв УПА, 73 (внутрішній двір, парковка Daily Dose).

Ціна: безкоштовно.

Середньовічний ярмарок

З нагоди 5-ї річниці ресторану "П'яте Підземелля" у Львові 1-2 червня на площі Ринок відбудеться благодійний середньовічний ярмарок. У програмі: лицарські бої на мечах, гончарні майстер-класи, запашна зупа на вогні, кишеня дракона, майстерня коваля, особливе трав'яне пиво, мандрівні музики ельфійське таїнство.

Коли: 1-2 червня, 10:00-23:00. 

Де: П'яте Підземелля, площа Ринок, 5.

Ціна: безкоштовно.

Parfeniuk 

У перший день літа на території "Otaman Beach club" дасть концерт український співак Parfeniuk. На гостей чекає: шоу-програма, виступ столичного резидента проекту DJ NOVIK, фудкорти, барні зони, цікаві інтерактиви, фото та відеознімання, декорації, тематичні фотозони. Ведучий події – Валерій Пирогов. Вікові обмеження 16+.  

Захід супроводжуватиметься благодійним аукціоном та збором коштів на допомогу ЗСУ.

Коли: 1 червня, 17:00.

Де: Otaman Beach club, село Пасіки-Зубрицькі, вулиця І. Мазепи, 120.

Ціна: 400 гривень.

The Вйо

Легенди українського реггі гурт "The Вйо" виступить у Нижньому залі Театру Ляльок у Львові 1 червня.

Гурт вже понад 20 років грає свою улюблену музику і дарує хвилі позитивних вібрацій слухачам. Нині вони особливо потрібні кожному українцеві. І неймовірні хлопці готові ділитися внутрішнім світлом! Для цього "The Вйо" знову вийде на сцену разом з солістом Мирославом Кувалдіним, який від початку повномасштабної війни доєднався до лав захисників.  

Коли: 1 червня, 18:30.

Де: Нижній Зал в Театрі Ляльок, площа Данила Галицького, 1.

Ціна: 400 гривень.

Ницо Потворно 

Майстер потворного словечка 1 червня зіграє концерт у стінах львівського !FESTrepublic. Компанію йому складе найкращий митець — МС Брехунець. Концерт Ницо Потворно включає елементи стендапу та відкритого спілкування з публікою поміж абсолютних бенгерів. Кожне шоу Ницика унікальне, має власний вайб та запам’ятовується надовго. 

"Приходь слухати новий ЕР «Цифри», старі-добрі-вічні-актуальні бенгери, ну і звісно ж — Червону руту!", - кажуть організатори. 

Коли: 1 червня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 450 гривень.

Класика на даху

Цього ж дня на даху !FESTrepublic відбудеться музичний вечір просто неба. Тrіо Classic зіграє найкращі твори класичної світової музики.

"Разом насолодимось витонченим звучанням скрипки, фортепіано та вілончелі і атмосферою літнього тепла на улюбленій терасі!" - запрошують організатори.

Коли: 1 червня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 300 гривень.

Олександр Тесленко

Концерт Тесленка у Львові відбудеться у неділю, 2 червня, у "Малевичі". Співак родом із Дніпра, свою музичну кар’єру розпочав наприкінці 2022 року. Його дебютний альбом "Хімія" стартував із третьої позиції в чартах альбомів Apple Music. Олександр брав участь у двох сезонах "Голосу країни", був запрошеним співаком шоу "Танці з зірками", де він також співав з артисткою KOLA. У нього є спільні треки з ведучою Лесею Нікітюк та співачкою Славою Камінською. 

Коли: 2 червня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 350 гривень.

MONATIK 

"ART Терапія" – це не лише благодійний тур. Це мистецька арт-терапія, в якій MONATIK разом із своєю командою підготували безліч сюрпризів. Нові композиції, що стали хітами, виступи спеціальних гостей та виконання легендарних хитів артиста, які полюбили мільйони українців, обіцяють незабутні враження", – кажуть організатори. 

Коли: 3 червня, 20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 890 гривень.

Ігор Богдан та гурт "Галичани"

Заслужений Артист України Ігор Богдан запрошує на ювілей у Львівську оперу. На відвідувачів чекає тепла і дружня атмосфера, відомі пісні: "Блукаюча зоря", "Заграй мені скрипалю", "В коханні старості не має" та багато інших, а також народні композиції. Ну і пісня, яка стала візитівкою: "Не сип, мила, скла"! 

Коли: 4 червня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 290 гривень.

Сheev

Концерт молодого виконавця з Білорусії, що проживає на території України та співає українською відбудеться у Львові 7 червня. Його талант був оцінений на "Голос країни" і вже у 2019 році, під псевдонімом Сheev, відбувся дебютний реліз пісні "Оберігати". А 2021 – рік випуску першого альбому "Drama".

Коли: 7 червня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 490-890 гривень.

Джаз нескорених. Український та світовий

У наймальовничішій локації Львова 8 червня кращі джазові музиканти країни зіграють спеціальну програму “Джаз нескорених. Український та світовий” “Джаз нескорених” у виконанні “The Impressions Jazz Quintet” перетворить ваш вечір у чарівний момент, наповнений враженнями та незабутніми емоціями. Солісти вечора – Іванка Червінська та Павло Ільницький. 

Детальніше про концерт.

Коли: 8 червня, 19:00.

Де: Митрополичі Сади, площа Святого Юра.

Ціна: 390-890 гривень.

Галицький шлягер 2024

8 червня у Львові пройде другий тур щорічного телефестивалю "Всеукраїнська народна пісенна премія «Галицький шлягер – 2024»" під гаслом "Захистимо Україну піснею!".

Пісенне дійство відбудеться у Центрі Довженка.

Другий тур телефестивалю відбудеться за участю: народних артистів України Павла Дворського і синів Вячеслава та Павла, Ярослава Борути, Миколи Свидюка, заслужених артистів України: Квітослави Гіги, Богдана Кучера; популярних і молодих виконавців: SLAVIA, Гуцула-Хулігана, гурту "Бориславські батяри", Анастасії Чубінської, Василя Григорчука, Галини Балабан, Наталії Шевченко, Соломії Романів, Іванни Дирів, Любові Фітьо і Андрія Мильчука, МІЛЕЇ, Арсенія Овчарука, Софії Мариняк, Олексія Будніка, Катерини Малицької, Ольги Лосяк, Олексія Рудницького, Вікторії Магнич. 

Коли: 8 червня, 17:00-21:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 200-600 гривень.

Степан Гіга. Платинові хіти

9 червня у Львові з концертом на підтримку ЗСУ виступить володар 4-х золотих дисків Легенду Української естради, воістину народний артист, улюблениць мільйонів Степан Гіга. Артист з бендом презентує своїм шанувальникам нову музичну програму “Платинові хіти”! Степан Гіга обіцяє яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. 

Коли: 9 червня, 16:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 390-790 гривень.

Іздрик. Великий поетичний вечір

Культовий український письменник Юрій Іздрик їде у Львів з літературними читаннями. Подія відбудеться у театрі імені Марії Заньковецької 10 червня. 

Коли: 10 червня, 19:00. 

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лечі Українки, 1.

Ціна: 490 гривень.

ТНМК 

12 червня культовий український хіп-хоп гурт ТНМК із спеціальною літньою програмою “Jazzy” виступить з концертом на даху у Львові! Концерт до 20 річчя однойменного легендарного альбому ТНМК відбудеться у !FESTrepublic. 

Коли: 12 червня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 390 гривень.

Фестиваль українського вина

14-16 червня містян кличуть на Ukrainian Wine Festival, аби довести, що українським вином можна і треба пишатися. На гостей чекає: ярмарок, дегустації, Wine Art Space, фудкорт.

Детальніше про фестиваль

Коли: 14-16 червня, 14:00-21:00. 

Де: Львівський палац мистецтв, вулиця Коперника, 17.

Ціна: 100-200 гривень.

Юлія Саніна

17 та 18 червня Юлія Саніна зі спеціальною програмою Special Kiss: головні хіти The HARDKISS у новому звучанні виступить у Львівській опері. Початок концертів о 19 годині. Special Kiss — це поєднання м’якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів та соулового вокалу Юлії Саніної. Це камерна лампова атмосфера у невеличких залах, де дуже легко відчувати один одного. 

Коли: 17-18 червня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 790-2490 гривень.

AC/DC

У цей не легкий час рокери дають благодійні концерти на підтримку наших воїнів. На честь 50-річчя AC/DC гурт AS/DS виконає легендарні хіти часів 1974 – 2019 років хіти такі як Back in Black,T.N.T., Thunderstruk, Are You Ready, Highway to hell та багато інших.

Коли: 18 червня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 390 гривень.

Свято музики у Львові

Львівʼян і гостей міста запрошують долучатись до музикування традиційно 21 червня.

Яскраве свято поєднує 5 континентів, 120 країн та 800 міст, серед яких і наш Львів. Щорічно у цей день жива музика звучить на вулицях і площах, у парках і скверах, в кав’ярнях і музеях, з балконів будинків і вікон державних установ, у двориках, на вокзалах, в клубах, на лавочках, словом, всюди, де лиш заманеться.

Ідея Свята є надзвичайно простою і радісною – святкування музики наживо в будь-яких її проявах, безкоштовно і відкрито у публічному просторі міста. Основне – відчувати радість від музики і дарувати її іншим. 

Коли: 21 червня, 10:00-22:00. 

Де: на різних локаціях.

Ціна: безкоштовно.

Latexfauna 

Твоці незабутнього кліпу, самі знаєте про що, співці Черкащини та пілоти лаймових небес вже 23 червня на Emily Island Club.

"Поєднання української мови і соковитого суржику — latexfauna завоювали звання яскравих представників нової української музики. Мистецтво зваби, мистецтво пестощів, тактильне й звукове. Чи може хтось більше оцінити цю штуку, ніж вибагливі, розпусні й богемні львів'яни, спраглі до сонця й стомлені дощем?" - кажуть організатори. 

Коли: 23 червня, 19:00. 

Де: Emily Resort, вулиця Хмельницького, 9Б, Винники.

Ціна: 1000 гривень.

Макс Барських

Великий сольний концерт "Зорепад" відбудется 24 червня на локації !FESTrepublic у Львові. Уперше зі сцени пролунають хіти з нової платівки співака. До шоу "Зорепад" увійдуть не лише нові пісні, а й всі найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну карʼєру Барських. 

Коли: 24 червня, 20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 890-3000 гривень.

Джазовий Sting у Саду

Концерт на підтримку ЗСУ звучатиме у Митрополичих садах 29 червня. Тут можна буде почути найвідоміші хіти легенди світової рок-сцени – "Shape of My Heart", "Fields of Gold", "Desert Rose", "Englishman In New York" в новому світлі і насолодитися живим звучанням кращих музикантів країни. 

Коли: 28 червня, 19:00.

Де: Митрополичі Сади, площа Святого Юра.

Ціна: 390-890 гривень.

Львівська дитяча залізниця

У середині травня у Львові запрацювала дитяча залізниця. Поїзд курсує між станціями "Паркова" та "Сонячна". Маршрут, який триває орієнтовно 20-25 хвилин, пролягає через Стрийський парк, відомий рідкісними зеленими насадженнями, унікальними ландшафтами та чудовими краєвидами. Відстань між станціями становить 1200 метрів. 

Коли: 28-30 червня, 11:00-13:45 та 15:00-17:45.

Де: Стрийський парк.

Ціна: дорослий квиток – 50 гривень, дитячий – 25.

[read_more_vg id="1262580"]

Последние новости