Куди піти у Львові цього тижня, 3-9 червня

Куди піти у Львові цього тижня, 3-9 червня. || Фото: Юрій Богун.

У понеділок традиційно розповідаємо про те, куди можна піти у Львові впродовж тижня 3-9 червня. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Monatik

"ART Терапія" – це не лише благодійний тур. Це мистецька арт-терапія, в якій Monatik разом із своєю командою підготували безліч сюрпризів. Нові композиції, що стали хітами, виступи спеціальних гостей та виконання легендарних хитів артиста, які полюбили мільйони українців, обіцяють незабутні враження", – кажуть організатори. 

Коли: 3 червня, 20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 890 гривень.

Ігор Богдан та гурт "Галичани"

Заслужений Артист України Ігор Богдан запрошує на ювілей у Львівську оперу. На відвідувачів чекає тепла і дружня атмосфера, відомі пісні: "Блукаюча зоря", "Заграй мені скрипалю", "В коханні старості не має" та багато інших, а також народні композиції. Ну і пісня, яка стала візитівкою: "Не сип, мила, скла"! 

Коли: 4 червня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 290 гривень.

Дударик та оркестр. Пісні Перемоги

На цьому концерті "Дударик" познайомить слухачів із піснями вояків України останніх п’яти століть. Козацькі, стрілецькі, повстанські, жовнірські – пісні, з якими перемагали та мріяли, тужили та жили українські герої. 

Детальніше про концерт.

Коли: 5 червня, 18:30. 

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 200 гривень.

Теплий концерт. Вівальді при свічках

6 червня у Львівській національній філармонії відбудеться концерт класики Антоніо Вівальді при свічках. Усіх гостей пригощатимуть шампанським та цукерками, повідомили організатори. 

"Світло сотень свічок та гра оркестру головного твору в історії музики «Пори року» та інші твори геніального Антоніо Вівальді! Подаруйте коханим незабутній, теплий вечір з музикою, шампанським та цукерками, де особливості та романтики додадуть свічки. Це буде теплий вечір, наповнений чарівною класичною музикою, яка здатна зігріти у ці зимові дні", - запрошують організатори.  

Коли: 6 червня, 19:00. 

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 290 гривень.

Сheev

Концерт молодого виконавця з Білорусії, що проживає на території України та співає українською відбудеться у Львові 7 червня. Його талант був оцінений на "Голос країни" і вже у 2019 році, під псевдонімом Сheev, відбувся дебютний реліз пісні "Оберігати". А 2021 – рік випуску першого альбому "Drama".

Коли: 7 червня, 19:00.

Де: Малевич Концерт Арена Львів, проспект Чорновола, 2.

Ціна: 490-890 гривень.

Джаз нескорених. Український та світовий

У наймальовничішій локації Львова 8 червня кращі джазові музиканти країни зіграють спеціальну програму “Джаз нескорених. Український та світовий” “Джаз нескорених” у виконанні “The Impressions Jazz Quintet” перетворить ваш вечір у чарівний момент, наповнений враженнями та незабутніми емоціями. Солісти вечора – Іванка Червінська та Павло Ільницький. 

Детальніше про концерт.

Коли: 8 червня, 19:00.

Де: Митрополичі Сади, площа Святого Юра.

Ціна: 390-890 гривень.

Галицький шлягер 2024

8 червня у Львові пройде другий тур щорічного телефестивалю "Всеукраїнська народна пісенна премія «Галицький шлягер – 2024»" під гаслом "Захистимо Україну піснею!".

Пісенне дійство відбудеться у Центрі Довженка.

Другий тур телефестивалю відбудеться за участю: народних артистів України Павла Дворського і синів Вячеслава та Павла, Ярослава Борути, Миколи Свидюка, заслужених артистів України: Квітослави Гіги, Богдана Кучера; популярних і молодих виконавців: SLAVIA, Гуцула-Хулігана, гурту "Бориславські батяри", Анастасії Чубінської, Василя Григорчука, Галини Балабан, Наталії Шевченко, Соломії Романів, Іванни Дирів, Любові Фітьо і Андрія Мильчука, МІЛЕЇ, Арсенія Овчарука, Софії Мариняк, Олексія Будніка, Катерини Малицької, Ольги Лосяк, Олексія Рудницького, Вікторії Магнич. 

Коли: 8 червня, 17:00-21:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 200-600 гривень.

Степан Гіга. Платинові хіти

9 червня у Львові з концертом на підтримку ЗСУ виступить володар 4-х золотих дисків Легенду Української естради, воістину народний артист, улюблениць мільйонів Степан Гіга. Артист з бендом презентує своїм шанувальникам нову музичну програму “Платинові хіти”! Степан Гіга обіцяє яскравий музичний вечір під акорди улюблених пісень. 

Коли: 9 червня, 16:00. 

Де: Центр Довженка, Червоної Калини, 81.

Ціна: 390-790 гривень.

[read_more_vg id="1262767"]

Последние новости