Lviv BookForum 2024: учасники, програма, локації, ціна квитка

Lviv BookForum 2024: учасники, програма, локації, ціна квитка. || Фото: unsplash.com.

Панельні дискусії, публічні інтерв’ю, обговорення, майстеркласи, Ніч поезії: 3-6 жовтня у Львові відбудеться Lviv BookForum 2024. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

150 заходів на восьми локаціях

Загалом цьогоріч Lviv BookForum підготував для поціновувачів літератури 150 заходів на восьми локаціях міста Лева. 

Відкриє 31-й Lviv BookForum 2 жовтня публічна розмова з літературознавцем і письменником Мирославом Шкандрієм, під час якої ми дослідимо постколоніальний досвід українців.  

«Наша фокусна тема в цьому році — це про спільнодію. Ми прагнемо створити простір для дискусій про виклики, які постають перед сучасним світом, з огляду на історичні уроки та боротьбу за права людини. І розпочати нашу програму ми би хотіли з розмови з професором, головою департаменту германістики й славістики Манітобського університету Мирославом Шкандрієм, який дослідив антиімперські твори в українській літературі від Сковороди до 90-х років. Його праця показує тяглість літературних поколінь в протидії імперії, і це нам нагадування про те, що ми не самі, і наша опірність на цьому етапі боротьби з Росією, це зокрема завдяки їхній роботі», — розповідає програмна директорка Lviv BookForum 2024 Софія Челяк.

Які видавництва візьмуть участь у Lviv BookForum 2024

Організатори зібрали у середмісті Львова події від 45 партнерських організацій, зокрема понад 30 видавництв: БО «Видавництво "Світ Ґраля"», Видавництво «Ранок», Видавництво «Аверс», Видавництво «АССА», Видавництво «Богдан», Видавництво «БукБанда», Видавництво «Дзеркало світу», Видавництво «Колесо Життя», Видавництво «Локальна історія», Видавництво «Майстерня історій "Мрієлов"», Видавництво «Наш Формат», Видавництво «Апріорі», Видавництво «ВИДИВО» при ГО «Всесвітній день вишиванки», Видавництво «Віхола», Видавництво «Жорж», Видавництво 21, Видавництво Старого Лева, Видавництво Темпора, Видавництво Фабула, Видавництво Фоліо, Видавництво Discursus, Видавництво Stretovych, Видавництво UA Comix, КСД, Лабораторія, ТОВ «Видавничий центр "Академія"», ТОВ «ВК "Нова іфнормація"», журнал «Країна», punkt publishing, READBERRY.

Крім Порохової вежі, події будуть на таких локаціях:

Де працюватимуть книжкові ярмарки

Також відвідувачі матимуть змогу придбати новинки від видавців під час подій на локаціях: 

Дивіться повну програму Lviv BookForum 2024.

Ціна квитка

Організатори Lviv BookForum 2024 наголошують, що вхід на всі події — вільний.

[read_more_vg id="1267257"]

Последние новости