У суботу, 28 вересня, у Львові проведуть благодійний забіг із перешкодами

У суботу, 28 вересня, у Львові проведуть благодійний забіг із перешкодами. || Фото: city-adm.lviv.ua

28 вересня у Львові проведуть благодійний забіг з перешкодами Spartan LVIV 2024. Пробіг підходить для кожного, від початківця до професіонала, хто хоче подолати виклики траси, отримати неймовірні спогади та долучитись до допомоги захисникам України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Це твої 30 секунд, щоб відчути смак виклику. Уяви себе на старті, відчуй ритм, адреналін на кожній перешкоді, командний дух і силу, які роблять Spartan більше, ніж просто змаганням! Кожен метр на трасі – стане миттю, коли ти доведеш, що можеш більше»,  – описують пробіг організатори.

Пробіг відбуватиметься за маршрутом: вул. Старознесенська, 24 (!FESTrepublic) – вул. Заклинських – вул. Митрополита В. Липківського – регіональний ландшафтний парк «Знесіння» – вул. Заклинських – вул. Старознесенська, 24-26 (!FESTrepublic). По маршруту забігу будуть незначні перекриття вулиць, якими не курсує громадський транспорт.

Відкриття стартового містечка о 9:00, початок стартів – о 10:00.

В межах Spartan LVIV відбудеться змагальний спринт, відкритий спринт, командний забіг, забіг для учасників з ампутаціями та благодійний забіг.

Зазначимо, що Spartan LVIV 2024 – це не тільки про власне випробування міцності, це про допомогу тим, хто на передовій. Зібрані з пробігу кошти будуть передані на секретну зброю для ГУР та підтримку 41-ї ОМБр ЗСУ.

 

Последние новости