Вихідні у Львові: куди піти 28-29 вересня

Вихідні у Львові: куди піти 28-29 вересня. || Фото: Юрій Богун.

Розповідаємо про те, куди можна піти у Львові на вихідні, 21-22 вересня. Дивіться повну афішу Львова.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пивний фестиваль

На стадіоні "Юність" у Парку культури у Львові впродовж трьох днів, 27-29 вересня, відбудеться фестиваль крафтового пива.

"20 кращих українських та 5 європейських броварень привезуть більше 200 сортів пива: від традиційного бельгійського до сучасних вибухових ягідних смузі. Разом позбуваємося парадигми "світле-темне" чи "справжнє-несправжнє", – розповідають організатори.

На території фестивалю на відвідувачів також чекатиме фудкорт зі смачною їжею. 

Додамо, що у вартість квитка входить келих та вхідний браслет. 

Детальніше про фестиваль

Коли: 27-29 вересня, 16:00-20:00.

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Ціна: 300-700 гривень.

Вівальді: пори року

28 вересня Театральний Центр "Слово і голос" запрошує на особливий концерт "Вівальді: Пори року" у виконанні талановитих молодих музикантів. Нове бачення та звучання справжнього музичного шедевру епохи бароко для вас підготували: Сергій Гаврилюк – барокова скрипка; Богдан Кожушко – акордеон. 

"Впевнені, що Ви не раз чули "Пори року" Антоніо Вівальді, але такого не чули точно! Поєднання барокової скрипки, жильних струн з вишуканим звучанням акордеону точно створять для Вас неповторні враження", – кажуть організатори. 

Коли: 28 вересня, 18:00.

Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос", вулиця Городоцька, 38.

Ціна: 250 гривень.

Арсен Мірзоян і Karna

Арсен Мірзоян і гурт "Karna" виступлять у суботу, 28 вересня, на локації !FESTrepublic.

"Їхні пісні – це символи стійкості та незламності, які відгукнуться кожному. Вони влаштують справжню музичну бурю, яка накриє Львів хвилею адреналіну та наповнить вечір ритмами. Цей вечір має головну місію. Всі кошти, зібрані з концерту, будуть передані на підтримку 41-ї ОМБр ЗСУ", – кличуть організатори. 

Коли: 28 вересня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 400 гривень. 

Партеси. Хор "Гомін"

Шанувальників хорової музики кличуть на концерт "Партеси" у виконанні хору "Гомін".

Партесний спів – це унікальне явище української музики XVII століття, багатогранні виміри якого нам ще слід відкрити для широкого загалу. Складне багатоголосне хорове письмо композиторів Миколи Дилецького, Германа Левицького та ще багатьох майстрів українського бароко захоплює своєю мистецькою досконалістю. У ньому раціоналізм та чіткість поєднуються із граничною емоційною відвертістю.  

У новій програмі "Партеси" поруч зі вже знаними творами прозвучать й рідкісні партесні композиції, що торкаються глибини серця і повертають нас до витоків.  

Коли: 29 вересня, 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця Бандери, 8.

Ціна: 100-300 гривень. 

Теплий концерт. Музика з кіно і серіалів при свічках 

Львів'ян запрошують у неділю, 29 вересня, на вечір музики, де струнний квартет виступить у світлі тисячі свічок. У програмі концерту прозвучать наживо відомі мелодії з кінофільмів та серіалів: "Оппенгеймер", "Гра Престолів", "Гаррі Поттер", "Бріджертони", "Зоряні війни", "Мандалорець" і багато інших.   

Коли: 29 вересня, 19:00.

Де: Львівський палац мистецтв, вулиця Коперника, 17.

Ціна: 350 гривень. 

[read_more_vg id="1267268"]

Последние новости