Куди піти у Львові цього тижня, 30 вересня - 6 жовтня

Куди піти у Львові цього тижня, 30 Вересня - 6 Жовтня. || Фото: inlviv.in.ua

Львів завжди живе насиченим культурним життям, і цей тиждень не стане винятком! Знайомтеся з найцікавішими подіями, які заплановані на найближчі дні. Від концерту відомих українських артистів до вражаючих фестивалів інструментальної музики — у нас є пропозиції для кожного! Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тарас Петриненко і Тетяна Горобець

1 жовтня у Львівському театрі опери та балету імені С. Крушельницької відбудеться концерт легендарного українського виконавця Тараса Петриненка та його дружини Тетяни Горобець. Ця подія – чудова можливість почути наживо такі хіти, як "Україна", "Пісня про пісню" та інші. Не пропустіть можливість провести вечір із живою музикою від справжніх зірок української сцени.

Коли: 1 жовтня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: від 350 грн.

Вівальді "Пори року" 

"Пори року" Вівальді — це можливість насолодитися класикою живої музики в атмосферному Львівському органному залі.

Цикл, що складається з "Весни", "Літа", "Осені" та "Зими", відкриває емоційні картини кожної пори року через дует скрипки та органа. Виконавці: Руслан Пащак та Олена Мацелюх, запрошують вас зануритися в музику, яка миттєво вражає та захоплює. Концерт обіцяє тривалість близько години та незабутні враження від майстерного виконання.

Коли: 2 жовтня, 21:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вул. Бандери, 8.

Ціна: від 100 грн.

Олена Білоконь

2 жовтня у Центрі Довженка у Львові відбудеться концерт співачки Олени Білоконь “Я козачка твоя”.  У творчому доробку Олени Білоконь є різні пісні: патріотичні, ліричні та навіть духовні.  "Приходьте на концерт неймовірної співачки та отримайте заряд бадьорості та моральну підтримку", - кличуть організатори. 

Коли: 2 жовтня, 19:00.

Де: Центр Довженка, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: від 220 грн.

Міжнародний фестиваль сучасної музики "Контрасти"

З 27 вересня по 6 жовтня у Львові відбудеться ювілейний 30-й Міжнародний фестиваль сучасної музики "Контрасти".

Цьогорічний, ювілейний 30-й фестиваль, має назву "Ретроспектр" та пропонує слухачам подорож крізь епохи сучасної музики. Це унікальна подія для шанувальників класичної музики та експериментальних жанрів. Концерти проходитимуть у Львівській обласній філармонії. Радимо ознайомитись з програмою:

Детальніше про фестиваль.

Коли: 27 вересня – 6 жовтня.

Де: Львівська обласна філармонія, вул. Чайковского, 7

Ціна: 190 грн.

Львівський міжнародний органний фестиваль

Протягом місяця відбудеться 14 концертів, де виступатимуть найкращі українські органісти та гості з Франції, Німеччини, Польщі й Литви. Програма обіцяє вразити слухачів як класичними творами, так і несподіваними музичними колабораціями.

Відкриття фестивалю відбудеться 3 жовтня, а завершиться він урочистим концертом 3 листопада, приуроченим до річниці відкриття Львівського органного залу. Для шанувальників органної музики це можливість почути наживо найбільший історичний орган України та насолодитися віртуозними виконаннями унікальних творів.

Радимо ознайомитись з програмою фестивалю детальніше.

Коли: 3 жовтня – 3 листопада.

Де: Будинок органної та камерної музики, вул. Степана Бандеры, 8.

Ціна: від 100 грн.

31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum

З 3 до 6 жовтня 2024 року у Львові відбудеться 31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum. Цього року фестиваль проходить під фокусною темою «Сила спільнодії» і обіцяє бути насиченим подіями — заплановано близько 150 заходів, серед яких 30 кураторських подій у гібридному форматі та 120 подій від видавництв і партнерів.

Lviv BookForum — це не лише один із найбільших літературних фестивалів в Україні, а й важлива культурна подія міжнародного рівня. За 23 роки фестиваль охопив понад 2500 унікальних авторів з 43 країн, а щороку залучає тисячі відвідувачів, які насолоджуються дискусіями, лекціями, перформансами, книжковими презентаціями та концертами.

Коли: 3-6 жовтня, з 11:00 до 23:00.

Де: Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа», Підвальна, вул, 4.

Ціна: безкоштовно.

 

Благодійний фестиваль «Базар добра»

5-6 жовтня у Львові відбудеться благодійний фестиваль «Базар добра», мета якого — підтримка «Домівки врятованих тварин». Цей захід організований самими працівниками притулку та активістами-волонтерами.

На фестивалі «Базар добра» вас чекатимуть торгові прилавки з вінтажними речами, картинами, прикрасами, книгами, хенд-мейд виробами та мерчем «Домівки». Жива музика створить особливу атмосферу, а на аукціоні можна буде придбати унікальні лоти. Для любителів смачної їжі працюватиме фудкорт із різноманітними стравами.

Всі зібрані кошти, зокрема й кошти від входу, будуть спрямовані на потреби тварин, які знаходяться у притулку. «Домівка врятованих тварин» працює вже понад 5 років і за цей час врятувала більше 8000 тварин, з яких наразі близько 1500 знаходяться під опікою.

Де: вул. Довбуша, 24.

Коли: 5-6 жовтня, з 11:00 до 21:00.

Ціна: безкоштовно.

Ірина Федишин

Ірина Федишин запрошує вас на свій великий сольний концерт, який відбудеться 5 жовтня в Emily Resort. Початок о 19:00. Співачка презентує нову пісню "Злива" та поділиться творчими сюрпризами, які обіцяють вразити всіх присутніх. Не пропустіть можливість стати частиною цього незабутнього вечора!

Коли: 5 жовтня, 19:00.

Де: Emily Resort, вул. Хмельницького, 9Б, Винники, Львівська область.

Ціна: від 690 грн.

Світові хіти

6 жовтня 2024 року у Палаці культури залізничників “Рокс” відбудеться концерт "Світові хіти", де вокальний квартет "Акорд" та заслужена артистка України Оксана Малецька подарують слухачам справжнє музичне свято.

На вас чекають легендарні композиції, які знайомі кожному з перших нот. Під час концерту прозвучать твори Вольфганга Амадея Моцарта, Жоржа Бізе, Мирослава Скорика, Володимира Івасюка та інших відомих композиторів. 

Коли: 6 жовтня, 17:00.

Де: Палац культури залізничників "Рокс", вул. Федьковича, 54/56.

Ціна: від 260 грн.

KARNA

Того ж дня, 6 жовтня, на сцені !FESTrepublic гурт «KARNA» влаштує потужний концерт на підтримку незламного бойового духу українців. Діти Карпат, наділені мольфарською магією, презентують новий альбом «Гуцулізейшн», який вражає своїм унікальним звучанням гуцул-металу.

На вас чекають живі виконання улюблених хітів: «Мама Галичина», «Аркан», «Чорна скрипка», «Янголи», «Річард з гір» та «Хризантеми». А масштабне світлове шоу додасть ще більше драйву, змушуючи кожного у залі закрутити шалений аркан і співати разом зі сценою.

Коли: 6 жовтня, 19:00.

Де: клуб «FESTrepublic», Старознесенська, 24-26.

Ціна: 540 грн.

[read_more_vg id="1267363"]

Последние новости