Куди піти у Львові цього тижня, 7-13 жовтня

Куди піти у Львові цього тижня, 7-13 жовтня. || Ілюстративне фото: pixabay.com

Ми підготували для вас добірку найяскравіших подій міста Лева з 7 по 13 жовтня. Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мандрівка підземеллями середньовічного Львова

Екскурсія запрошує зануритися у таємничий світ львівських підземель. Під час подорожі підземними ходами Домініканського монастиря можна дізнатися більше про життя монахів, історію княжої в’язниці, заховані скарби та легенди, що живуть у товщі кам’яних стін. Ви почуєте розповідь про Чорну княжну Гальшку Острозьку, а також побачите архітектурні елементи, які збереглися з часів князя Льва Даниловича.

Екскурсія триває 40 хвилин і складається з кількох станцій, кожна з яких відкриває нові сторінки минулого: від романського склепіння до княжої катівні та келій затворників.

Коли: 7 жовтня, 8 жовтня, 10:00.

Де: Львівський музей історії релігії, Музейна Площа, 1.

Ціна: від 30 грн.

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна

На концерті звучатимуть улюблені хіти: «Люди, як кораблі», «Спи собі сама» та інші. Виступ пройде за участі музикантів гурту та спеціального гостя – Юрка Юрченка. Захід має благодійну мету — зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ. Цей вечір — ідеальна можливість згадати Кузьму, заспівати знайомі пісні та долучитися до доброї справи!

Коли: 8 жовтня, 19:00.

Де: Barvy Event Hall Львів, вул. Мельника, 18.

Ціна: від 550 грн.

Танго вечірнього міста

Львів’ян і гостей міста запрошують на незабутній вечір танго у Львівській обласній філармонії. Під час концерту прозвучить музика, яка відображає всі грані любові – від ніжності й закоханості до пристрасті та болю втрати.

Окрім прослуховування, гості зможуть стати учасниками програми, поринувши у чарівний світ танго разом із львівськими музикантами та танцівниками театру "Життя". 

Коли: 8 жовтня, 19:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вул. Чайковського, 7.

Ціна: від 190 грн.

Майстер клас з абстрактного живопису FLUID ART

Це заняття, на якому учасники створюють унікальні картини за допомогою техніки виливання фарби на полотно. Процес не передбачає використання пензликів чи конкретних ліній. Такий метод малювання можна порівняти з творчою медитацією, де кожен штрих є спонтанним і непередбачуваним.

Майстер-клас триває 1,5 години та підходить як для новачків, так і для тих, хто прагне спробувати щось нове. Усі необхідні матеріали, включно з акриловими фарбами, полотнами та фартухами, надаються на місці.

Коли: 10 жовтня, 19:00.

Де: Арт-студія "Простір мрій", вул. Городоцька, 106.

Ціна: 800 грн.

Львівський міжнародний органний фестиваль

Протягом місяця відбудеться 14 концертів, де виступатимуть найкращі українські органісти та гості з Франції, Німеччини, Польщі й Литви.

Що чекає на слухачів цього тижня:

10 жовтня органістка Ірина Харечко з Києва, яка представить концерт «Бах і Стенфорд. Органна музика». 11 жовтня солістка Львівського органного залу Олена Мацелюх виконає програму «Європейська органна музика», де прозвучать твори Густава Меркеля, Ференца Ліста та Лесі Дичко. А 13 жовтня на вас чекає «Віртуозна органна музика» у виконанні знаного польського органіста Ярослава Врублевського.

Коли: 3 жовтня – 3 листопада.

Де: Будинок органної та камерної музики, вул. Степана Бандери, 8.

Ціна: від 100 грн.

KLAVDIA PETRIVNA x SIRKA CAMP

Після аншлагів у київському Палаці Спорту, співачка вперше виступить на заході України з ексклюзивним шоу.

На сцені прозвучать відомі хіти «Знайди мене», «Імператори», а також меланхолійні композиції «Бережи мене» та «Я щаслива (Лікарі кажуть)», які очолювали музичні чарти країни. KLAVDIA PETRIVNA, яка увійшла в ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією «Української Правди», обіцяє подарувати глядачам незабутній вечір, сповнений музичних експериментів, глибоких емоцій та сюрпризів.

Коли: 12 жовтня, 19:00

Де: Sirka Camp (Яворівське озеро), Новий Яр, Львів.

Ціна: від 250 грн.

[read_more_vg id="1267650"]

Последние новости