Куди піти у Львові на вихідні, 12-13 жовтня — афіша

Куди піти у Львові на вихідні, 12-13 жовтня — афіша. || Фото: pexels.com.

Шукаєте, чим зайнятися у Львові на вихідні? У нас є для вас кілька захоплюючих подій, які відбудуться 12-13 жовтня! Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Klavdia Petrivna x Sirka Camp

Після аншлагів у київському Палаці Спорту, співачка вперше виступить на заході України з ексклюзивним шоу.

На сцені прозвучать відомі хіти «Знайди мене», «Імператори», а також меланхолійні композиції «Бережи мене» та «Я щаслива (Лікарі кажуть)», які очолювали музичні чарти країни. Klavdia Petrivna, яка увійшла в топ 100 найвпливовіших жінок України за версією «Української Правди», обіцяє подарувати глядачам незабутній вечір, сповнений музичних експериментів, глибоких емоцій та сюрпризів.

Коли: 12 жовтня, 19:00

Де: Sirka Camp (Яворівське озеро), Новий Яр, Львів.

Ціна: від 250 грн.

Львівський міжнародний органний фестиваль

13 жовтня на вас чекає «Віртуозна органна музика» у виконанні знаного польського органіста Ярослава Врублевського.

Відомий польський органіст, професор Варшавського університету музики Ярослав Врублевський знову виступить у Львові. Музикант, який концертує в Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Швейцарії та Україні, виконає твори британських, німецьких, французьких та польських композиторів.

Коли: 13 жовтня.

Де: Будинок органної та камерної музики, вул. Степана Бандери, 8.

Ціна: від 100 грн.

Стендап «Тріо чимось однакові»

На стендап концерті «Тріо чимось однакові» виступлять коміки Тарас Яремій, Олег Лузанов та Вадим Дзюнько. Глядачі можуть очікувати гострі жарти та гумор, що стосуються актуальних суспільних подій. Кожен із коміків має свій унікальний стиль, що робить кожен виступ неповторним і цікавим. Вечір обіцяє бути наповнений сміхом і позитивними емоціями.

Коли: 13 жовтня, 19:30.

Де: "Довгі бурхливі оплески", проїзд Крива липа, вхід з вулиці Січових Стрільців, 3.

Ціна: 400 грн.

Королівство льоду та вогню

Це сучасне циркове шоу, в якому поєднані новітні технології та висока професійна майстерність артистів. Яскраві костюми, продуманий сюжет, вражаючі спецефекти.

"На справжньому льоду ви побачите чудову казку, в якій всі жителі Об’єднаного Льодового Королівства: ельфи, хоббітанки, лісові феї, фавни, аватари, люди та справжні різноманітні тварини, дерева, разом боротимуться з впливом Генератора Зла на добру королеву Чарівного Ліса Маліфісенту.  На вас чекає яскравий і щасливий фінал та багато позитивних емоцій", - кажуть у цирку. 

Коли: 12-13 жовтня, о 12:00 та о 16:00.

Де: Львівський державний цирк, вулиця Городоцька, 83.

Ціна: 100-500 гривень.

Ярмарок на Покрови у Гаю

Впродовж двох днів, 12 і 13 жовтня, на ярмарковій галявині майстри продаватимуть найрізноманітніший крам (керамічний і глиняний посуд, текстиль, одяг, прикраси, різьблені й мосяжні речі), а на окремих локаціях охочі зможуть взяти також участь у різноманітних майстеркласах.

12 жовтня

Щоб ярмаркувалося жвавіше, на подію приїдуть музики – гості з різних міст, а також місцеві впізнавані й улюблені багатьма гурти.

13 жовтня

У неділю у Львівському скансесі виступатимуть:

На лекторіях можна буде дізнатися, хто і як досліджує архітектурну спадщину України, послухати «історії речей з історією» та чому і як варто зберігати родинний спадок.

«Для діток ми підготували традиційні забавляння на галявині 12 жовтня, а ще можна буде повправлятись у козацькій майстерності у Школі Джур», – розповідають у музеї.

Також працюватиме виставка Ольги Кузюри «Оприявлення» (костел із с. Язлівчик).

Коли: 12-13 жовтня.

Де: Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, вулиця Чернеча Гора, 1.

Ціна: 200 гривень – повний, 100 гривень – пільговий (студенти, школярі, пенсіонери), безкоштовний вхід діє для ветеранів та військових, людей з інвалідністю І-ІІ груп, дітей дошкільного віку.

Львівський тиждень скульптури 

У межах Львівського тижня скульптури у місті Лева відбудеться низка захопливих виставок, які запрошують глядачів зануритися у світ сучасного мистецтва. Далі перелік виставок, які можна відвідати 12-13 жовтня

Скульптури/машини

Виставка досліджує взаємодію між скульптурою та механікою, підкреслюючи інноваційні підходи у мистецтві.

Де: "Ківш", вул. Шевченка, 120 Г.

Ціна: вхід вільний. 

Фрагменти

Виставка зосереджена на поєднанні різних медіа, де митці презентують свої роботи, відображаючи фрагменти повсякденного життя.

Де: Мистецька бібліотека, вул. Шота Руставелі, 8.

Ціна: вхід вільний. 

Володимира Семків "Kindergarten"

Виставка пропонує глядачам зануритися у дитячий світ через призму скульптури, досліджуючи тему виховання та розвитку.

Де: Національний музей ім. Андрея Шептицького, проспект Свободи, 20. 

Ціна: вхід вільний. 

[read_more_vg id="1267954"]

Последние новости