Куди піти у Львові 14-20 жовтня: огляд подій на тиждень

Куди піти у Львові 14-20 жовтня: огляд подій на тиждень. || Фото: pinterest.com

На початку нового робочого тижня традиційно розповідаємо про те, куди можна піти у Львові, аби "перезавантажитися": огляд подій 14-20 жовтня. Дивіться повну афішу Львова.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мертвий півень. 35 років

Легенді українського рок-н-ролу, гурту "Мертвий Півень" виповнилося 35 років! У свій ювілей, вони подарують для львів'ян неочікувано ліричну інтерпретацію хітів перевірених часом та нові композиції. 

"Драйв, притаманний «Півням», та нова глибина звучання, що чіпляє з перших секунд! «Ми так жили, немов співали Джаз», «Б’ютіфул Карпати», «Ми помрем не в Парижі», «Without You», «Франсуа», що стали класикою, набувають нового, чуттєвого втілення. Запрошуємо отримати надзвичайне задоволення під хіти, що знає напам’ять не одне покоління!", - кличуть організатори. 

Коли: 14 жовтня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 260-990 гривень.

The Queen Symphony 

Bigshow Оrchestra розширює горизонти та презентує серію симфонічних шоу, які поєднають в собі класичну симфонічну музику та драйв року - "Symphonic Rock".

15 жовтня безсмертні хіти геніального "Queen", які відгукуються у серцях мільйонів, звучатимуть на сцені Львівської опери у першому новому шоу - "The Queen Symphony". На одній сцені зберуться Bigshow Оrchestra, Gaudeamus choir, рок-бенд та солісти, щоб подарувати вам неймовірні емоції та неперевершені інтерпретації легендарних композицій. 

Коли: 15 жовтня, 19:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 440-1590 гривень.

Шепіт львівських стін 

У жовтні Кав'ярня-галерея "Штука" запрошує на виставку живопису Ігора Євсіна "Шепіт львівських стін".

"Впізнаваний стиль автора досконало передає міську атмосферу - вир життя, швидкість, зникомі постаті перехожих на тлі незворушних історичних будівель. Схоже, останні якраз і є головними героями усіх сюжетів - мовчазні свідки мінливого світу. Настрій відчитуємо за майстерно продуманою яскравою колористикою", - кажуть організатори. 

Коли: впродовж жовтня.

Де: Кав'ярня-галерея "Штука", вулиця Котлярська, 8.

Ціна: вхід вільний.

Rock Zalezhnist

"Якщо для вас Scorpions, Falling in reverse, Skillet, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Rammstein, Nightwish, Evanescence, Slipknot, 30 sec to mars, Metallicaта багато інших не просто слова, а привід, що змушує ваше серце битися ритмічніше - для вас концерт "Rock залежність", - кажуть організатори акустичного заходу.

Коли: 17 жовтня, 18:30.

Де: Lviv Dovzhenko Centre, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: 200-650 гривень.

Свято сиру та вина

18-20 жовтня у Львові відбудеться Свято Сиру і Вина. Воно стане гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у місті Лева, відвідати ярмарок, забави, конкурси, концерти музичних колективів та безумовно скуштувати доброго сиру та хорошого вина.  

Коли: 18-20 жовтня.

Де: Палац Потоцьких, вулиця Коперника, 15.

Ціна: буде оголошено згодом.

Воркшоп для переселенців

Внутрішньо переміщених осіб запрошують перетворити свій старий одяг на колективний мистецький об’єкт під керівництвом дизайнерки Ясі Хоменко

"Приносьте одяг, який має історію, з яким пов’язані важливі для вас спогади і яким ви готові поділитися із групою. Разом ви будете різати, кроїти, зшивати, розмовляти, ділитися історіями та складати нову композицію", – кажуть організатори.

Участь у воркшопі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Коли: 19 жовтня, 12:00-16:00; 20 жовтня, 11:00-15:00.

Де: Jam Factory Art Center, вулиця Богдана Хмельницького, 124.

Ціна: вхід вільний.

Shumei

Харизматичний співак, чий голос знайомий серцю кожного українця, виступить у Львові у неділю, 20 жовтня. Його пісні та кавери від початку повномасштабного вторгнення передають усе, що відчувають мільйони. 

Коли: 20 жовтня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 400-1600 гривень.

[read_more_vg id="1268191"]

Последние новости