17-18 жовтня на площі Ринок у Львові відбудеться продуктовий Ярмарок

17-18 жовтня на площі Ринок у Львові відбудеться продуктовий Ярмарок. || фото: city-adm.lviv.ua

Мешканців Львова запрошують на перший Ярмарок громад «Львівської агломерації», що відбудеться 17-18 жовтня на площі Ринок біля Ратуші. Ця подія стане унікальною можливістю познайомитися з різноманітними локальними та крафтовими виробниками з навколишніх громад.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На ярмарку представлять більше п’ятнадцяти місцевих виробництв, серед яких будуть пропозиції від фермерських господарств, соціальних підприємств та невеликих майстерень. Відвідувачі зможуть придбати свіжі продукти, такі як мед, молочні та м’ясні вироби, варення з ягід, випічку, а також оригінальні товари ручної роботи, включаючи наручні годинники і вироби з овечої шерсті.

Захід проходитиме з 10:00 до 17:00, і це чудова можливість для гостей не лише скуштувати натуральну продукцію, але й підтримати місцевих виробників. Серед учасників — кав’ярня «Городоцька кава» з Городка, кондитерська «Рогалик Урбанського» з Бібрки, бджолярі з компаній «Медові лєгуміни» та «Правдивомед» із Жовкви. Також будуть представлені соціальні ініціативи, як-от випічка від бренду «Тісто зі змістом», яку виготовляють молоді люди з інвалідністю у Пустомитах.

Організатори події прагнуть показати мешканцям Львова, що поруч із містом діють унікальні підприємства, які варто підтримувати. Цей ярмарок — частина більшого проекту розвитку агломерацій у Львівському регіоні.

Ярмарок відбудеться в рамках Міжнародного форуму агломерацій, на якому обговорюватимуть перспективи розвитку співпраці між Львовом та сусідніми громадами.

Последние новости