Куди піти у Львові на вихідних, 19-20 жовтня

Куди піти у Львові на вихідних, 19-20 жовтня. || фото: lviv.travel

Львів готується до вихідних з насиченою програмою подій. Пропонуємо огляд найцікавіших заходів 19-20 жовтня, які допоможуть вам відпочити та зарядитися новими враженнями. Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

СВЯТО СИРУ ТА ВИНА 

18-20 жовтня у Львові відбудеться Свято Сиру і Вина. Воно стане гарною нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у місті Лева, відвідати ярмарок, забави, конкурси, концерти музичних колективів та безумовно скуштувати доброго сиру та хорошого вина.  

Коли: 18-20 жовтня.

Де: Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15.

Ціна: буде оголошено згодом. 

ГАРБУЗОВІ ВИХІДНІ У ДОМАЖИРІ 

Ведмежий Притулок Домажир запрошує на гарбузові вихідні. З 19 по 26 жовтня на Вас чекатиме тематична фото зона та смачні гарбузові страви у кафе “Мед і Ягода”. Також, хто принесе гарбуза у подарунок ведмедям, отримає -20% на вхідний квиток. Відвідування притулку наразі відбувається тільки у супроводі екскурсовода та обов’язковий попередній запис.

Номер телефону для запису: +380 67 509 3058. 

Коли: 19-26 жовтня.

Де: Ведмежий Притулок Домажир, село Жорниська.

Ціна: 120-520 грн.

ВОРКШОП ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ 

Внутрішньо переміщених осіб запрошують перетворити свій старий одяг на колективний мистецький об’єкт під керівництвом дизайнерки Ясі Хоменко "Приносьте одяг, який має історію, з яким пов’язані важливі для вас спогади і яким ви готові поділитися із групою. Разом ви будете різати, кроїти, зшивати, розмовляти, ділитися історіями та складати нову композицію", – кажуть організатори. Участь у воркшопі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Коли: 19 жовтня, 12:00-16:00; 20 жовтня, 11:00-15:00.

Де: Jam Factory Art Center, вулиця Богдана Хмельницького, 124.

Ціна: вхід вільний. 

SHUMEI 

Харизматичний співак, чий голос знайомий серцю кожного українця, виступить у Львові у неділю, 20 жовтня. Його пісні та кавери від початку повномасштабного вторгнення передають усе, що відчувають мільйони. 

Коли: 20 жовтня, 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 400-1600 гривень. 

КІНДЕРҐАРТЕН. ВИСТАВКА 

В рамках Львівського тижня скульптури 2024 триває персональна виставка Володимира Семківа «Kindergarten». Це експозиція про дитячі стани, яка ставить питання про нас і суспільство. Простір виставки схожий на застиглий театр, наповнений запахом різаного дерева та великими фігурами дітей. Проєкт створено спеціально для Національного музею, без шліфування, з використанням бензопили, що надає роботам грубого і рваного вигляду. Куратор – Павло Гудімов.

Коли: зараз - до 10 листопада.

Де: Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, просп. Свободи, 20 .

Ціна: дорослі - 100 грн; студенти, пенсіонери - 50 грн; учні - 30 грн. 

Последние новости