Вихідні у Львові: куди піти 26-27 жовтня

Вихідні у Львові: куди піти 26-27 жовтня || фото: facebook.com/bohdan.dvornyk

Наприкінці жовтня у Львові можна відвідати унікальні музичні події: від концерту з хітами світового кіноекрану до акустичного виступу сучасної бандуристки Анастасії Войтюк. Також на вас чекає концерт культового гурту Foa Hoka та фестиваль "Верета". Дивіться повну афішу Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Музичні хіти світового кіноекрану

Відвідайте унікальний концерт, де скрипка, саксофон і флейта Пана об'єднаються з вашими улюбленими кінофільмами в захоплюючій музичній програмі. Протягом одного вечора ви разом із талановитими музикантами поринете у світ кіно, відкриєте нові інтерпретації відомих хітів і зануритесь у приємні спогади.

Коли: 26 жовтня, 18:00.

Де: Театральний центр "Слово і голос", вул. Городоцька, 38.

Ціна: 250 грн.

Концерт культового гурту Foa Hoka

На вас чекає унікальна музична програма, яка об'єднає найкращі та нові композиції гурту. Foa Hoka, заснований у 1991 році Дмитром Куровським, завоював популярність завдяки своєму неповторному міксу живих інструментів, аналогових синтезаторів та комп'ютерних ефектів. Гурт став піонером індастріал-музики в Україні та виступав із зірками жанру, як-от Дженезіс Пі-Оррідж.

Коли: 26 жовтня, 19:00.

Де: Театр Ляльок, пл. Данила Галицького, 1.

Ціна: від 300 грн.

Гра престолів: Симфонія льоду та полум'я

У суботу, 26 жовтня, у Львівській національній філармонії відбудеться концерт “Симфонія льоду та полум’я від Lumos Orchestra” у Львові. Концерт-оповідь про світ найвидатнішої телевізійної саги сучасності від справжніх метрів фентезійних шоу – оркестру Lumos Orchestra та хору "Євшан".  Дивіться програму. 

Коли: 26 жовтня, 18:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 590-1390 гривень.

Акустичний концерт-розповідь Анастасії Войтюк

Ви почуєте українські народні пісні в сучасних аранжуваннях з різних регіонів України, а також презентацію відеокліпу «Скоро я повернусь». Концерт також включатиме історії про традиційну музичну спадщину від етномузикологині Анни Черноус. Квиток дає змогу відвідати Шевченківський гай.

Коли: 27 жовтня, 17:00.

Де: Шевченківський Гай, вул. Чернеча Гора, 1.

Ціна: 350 грн.

Фестиваль "Верета"

У неділю, 27 жовтня, на локації !FESTrepublic пройде Фестиваль "Верета" до Дня української писемності та мови. Подія об’єднає традиції, живу музику, поезію та ремесла, створюючи простір для натхнення і спілкування.  На відвідувачів чекають виступи талановитих артистів, майстер-класи, автентична ярмарок з українськими брендами та особливі гості.

Коли: 27 жовтня, 13:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 300 гривень. 

[read_more_vg id="1268777"]

Последние новости