Гідравлічні випробування у Львові 2023: кому і на скільки вимкнуть гарячу воду з 1 травня – адреси

Гідравлічні випробування у Львові 2023: кому і на скільки вимкнуть гарячу воду з 1 травня – адреси. || Фото: pexels.com (умовне).

З 1 травня у Львові розпочнуться щорічні гідравлічні випробування. Так теплопостачальні підприємства Львова – ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» готуватимуться до нового опалювального сезону 2023-2024 року. Про це повідомили​ у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гідравлічні випробовування проводяться щорічно після завершення опалювального сезону. Мета гідравлічних випробувань – виявити дефекти, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірити щільність та механічну міцность трубопроводів й арматури. 

«Термін відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань залежить від кількості виявлених поривів та дефектів на теплових мережах. Якщо їх не буде багато, то відновлення може бути швидше, ніж заплановано», – пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Як повідомили в ЛМКП «Львітеплоенерго», з 1 травня відбуватиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Відтак подачу гарячої води від ТЕЦ-1 призупинять:

Подачу гарячої води від ТЦ «Північна» призупинять:

Як повідомляє ЛКП «Залізничнетеплоенерго», через гідравлічні випробування з 1 травня і орієнтовно до 22 травня не будуть подавати гарячу воду до будинків за такими адресами:

[read_more_vg id="1239341"]

Последние новости