Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг

Скандальна «Міс Львів 2018» під час війни рекламує російський одяг. || Фото: facebook.com/Наталія Болюх

Володарка титулу «Міс Львів 2018» та віцеміс «Україна Всесвіт» 26-річна Наталія Болюх під час війни рекламує російський магазин одягу. Відповідна публікація з'явилася у її Instagram. Зазначимо, що білявка зі Львова вже не вперше потрапляє у скандал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«RUSART Fashion Brand, Собери образ в два клика, Яркий и стильный шопинг, Доставка по всей России до двери», - зазначено на сторінці бренду, рекламованого Наталією Болюх. 

Додамо, що «Міс Львів 2018» вже не вперше потрапляє у скандал. Так, у лютому 2022 - за відверті обійми із російським співаком Григорієм Лепсом. А у грудні 2018 року - за те ж саме, але з російським чиновником

Нагадаємо, у червні 2018 року найстарша учасниця конкурсу краси 23-річна економістка Наталія Болюх виборола титул "Міс Львів". У серпні того ж року блондинка стала "Першою віце-міс Україна-Всесвіт 2018".  

У 2019 році, Наталія оскандалилася після публікації світлин, зроблених під час поїздки Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а «націоналісти» влаштували їй «репресії». 

У жовтні 2021 році Наталія вийшла заміж за росіянина, але цей шлюб був дуже коротким.

[read_more_vg id="1212470"]

 

 

 

Последние новости