Росіяни вбили зятя Ірини Фаріон Василя Особу

Росіяни вбили зятя Ірини Фаріон Василя Особу. || Фото: Василь Особа

На війні проти росіян загинув 35-річний зять вбитої мовознавиці і політикині Ірини Фаріон Василь Особа. Про це повідомив політик Олег Тягнибок і вдова загиблого Софія Семчишин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
«У бою з окупантами на Сіверському напрямку загинув український воїн, патріот, наш побратим, боєць Легіону Свободи, мінометник, старший солдат Василь Особа. Василь захищав Україну у 4-му батальйоні “Сила Свободи” бригади швидкого реагування НГУ “Рубіж” і віддав життя за державу», – написав у Facebook Олег Тягнибок.

Цю інформацію підтвердила і дружина загиблого Софія Семчишин, опублікувавши сімейну світину. Подружжя виховувало двох дітей. Софія закликала підтримати військовий підрозділ, в якому воював її чоловік.

Нагадаємо, що 19 липня у Львові, близько 19:30, невідомий вистрілив Ірині Фаріон у голову біля її будинку на вулиці Масарика. Жінку госпіталізували в критичному стані в Лікарню святого Пантелеймона. Лікарі зробили їй операцію і перевели в реанімацію. Проте медикам не вдалося врятувати потерпілу і о 23:20 19 липня вони констатували смерть 60-річної Ірини Фаріон. 25 липня у Дніпрі поліція затримала 18-річного місцевого мешканця за підозрою у вбивстві політикині. 

Последние новости