Ринок праці: кому найлегше і кому найважче влаштуватись на роботу у Львові

фото з сайту lovi-moment.com.ua

Незважаючи на те, що безробітних у Львові, як і у всій країні, стає щораз більше, власники робітничих професій за свою долю можуть не хвилюватися. Попит на робітничий фах високий, і  багато роботодавців  "полюють" саме за кваліфікованими   робітниками.

Які ж вакансії пропонує сьогодні міський центр зайнятості і які професії найбільш витребувані на ринку праці, Vgorode дізнавався в заступника директора міського центру зайнятості Олега Дрівка.


Менеджери, викладачі і психологи мають шанс працевлаштуватися

- Щодо вакансій, то роботодавці найчастіше просять знайти кваліфікованих психологів, менеджерів, викладачів, міліціонерів. Звичайно, у кожного з них для працевлаштування  людей цих спеціальностей на відповідні посади є свої критерії і вимоги, та  якщо претендент на робоче місце відповідає  цим вимогам – працевлаштування відбувається.

Найчастіше хочуть, щоб  людина мала вищу освіту, певний досвід у професійній сфері, була сумлінним і відповідальним працівником.


Швачкам, покрівельникам, сантехнікам на ринку праці -"зелена  світло"

Щодо робітничих професій, які зараз найбільш затребувані, то тут вибір дуже широкий.  Надзвичайно високий попит на швачок, робітників сантехніків, покрівельників, мулярів, штукатурів, двірників, підсобних робітників, столярів, кухарів, офіціантів, мийників посуду, токарів,  водіїв тролейбусів,  трамваїв і автобусів, провідників залізничних вагонів, сажотрусів, прибиральниць, слюсарів з ремонту автомобілів, диспетчерів, продавців продовольчих товарів, електро- і газозварювальників і інших.

А найважче  влаштуватися сьогодні на роботу  службовцям. Таких вакансій мало і вони не затребувані. Та при бажанні роботу завжди можна знайти, якщо хочеш працювати.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Кому роботу: у львівській міліції потужний недобір

Від сьогодні у Львові за пільговими посвідченнями можна їздити лише з 10:00 до 16:00 

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 11 березня 

 

 
Последние новости