Родинний бізнес: у Золочеві чоловіки постачали у магазини підроблений алкоголь та цигарки

Родинний бізнес: у Золочеві чоловіки постачали у магазини підроблений алкоголь та цигарки. Фото: поліція Львівщини

У магазинах Львівської області правоохоронці вилучили 5700 пляшок підробленої горілки та 11000 пачок підроблених цигарок. Як встановило слідство, троє чоловіків організували торгівлю контрафактним алкоголем та сигаретами. У магазинах Золочева та кількох сусідніх селах, куди постачали горілку-паленку, провели обшуки. Про це повідомили пресслужби СБУ, прокуратури та Нацполіції.

Незаконну торгівлю організував власник магазинів із Золочева разом із двома своїми родичами. Двом чоловікам по 33 роки, третьому – 38. Сурогатний алкоголь та сигарети із підробленими акцизними марками вони продавали у власних магазинах у районі. Правоохоронці провели обшуки у магазинах та на складах.

Загалом вилучено 5700 пляшок підробленої горілки відомих марок українського виробництва та 11 тисяч пачок підроблених сигарет. Їхня загальна вартість становить понад 1 мільйон гривень. Також знайдено записи чорнової бухгалтерії. 

Правоохоронці встановлюють походження контрафакту та підроблених акцизних марок. Також встановлюють усіх учасників незаконної мережі. Зараз ще тривають слідчі дії, а троє затриманих чекають на обрання їм запобіжного заходу.

 

Последние новости