На Львівщині рецидивіст напав на перехожих, загинула жінка

На Львівщині рецидивіст напав на перехожих, загинула жінка. || Фото: sud.ua

27 вересня у Шептицькому (колишній Червоноград) 34-річний рецидивіст напав на двох перехожих з ножем. Від отриманих поранень жінка померла у лікарні, а чоловік перебуває у реанімації. Поліція затримала нападника, йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у поліції, трагедія сталася о 14:20 на проспекті Тараса Шевченка. Нападник, без видимих причин, атакував 44-річну жінку та 40-річного чоловіка, які сиділи на лавці, та завдав їм численних ножових поранень. Відомо, що обидва постраждалі були мешканцями Закарпаття.

Після нападу зловмисник з місця події втік. До розслідування злочину залучили слідчо-оперативну групу, групи реагування патрульної поліції та співробітників інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці швидко встановили місце перебування нападника та затримали його.

З'ясувалося, що 34-річний затриманий вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі й за вбивство. Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство за ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 7, п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Якщо його вину буде доведено, йому загрожує довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Последние новости