На Львівщині заблукали грибники: рятувальники вкотре нагадують про правила безпеки в лісі

На Львівщині заблукали грибники: рятувальники вкотре нагадують про правила безпеки в лісі. || Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Сезон грибів на Львівщині триває, але для декого він обертається на справжню пригоду. Лише 5 жовтня рятувальники двічі вирушали на допомогу заблукалим у лісі грибникам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перший виклик надійшов о 15:57. Троє людей — жінки 1990 та 1983 років народження і чоловік 1958 року народження — не змогли знайти дорогу додому, збираючи гриби між селами Либохора та Нижня Рожанка, Стрийського району. На щастя, Славська пошуково-рятувальна група оперативно відшукала їх у лісі. Медичної допомоги вони не потребували.

Другий випадок трапився того ж вечора. О 21:06 надійшло повідомлення про зникнення чоловіка 1940 року народження поблизу села Коросне, Львівського району. Рятувальники знайшли його о 21:48. Стан здоров'я також не викликав занепокоєння.

ДСНС нагадує

Грибники повинні дотримуватися простих правил безпеки, аби уникнути небезпечних ситуацій. Ознайомтеся з місцевістю перед виходом, візьміть із собою засоби зв'язку, встановіть час повернення і намагайтеся не панікувати, якщо заблукаєте.

Последние новости