18-річна львів'янка зарізала друга в орендованій квартирі і втекла до Стрия

У Львові затримали 18-річну дівчину, підозрювану у вбивстві знайомого. || Фото: 5.ua

У Львові поліцейські затримали 18-річну місцеву мешканку, яку підозрюють у вбивстві свого знайомого під час побутового конфлікту. Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Інцидент трапився у ніч на 6 жовтня в орендованій квартирі на вулиці Виговського, де потерпілий, 27-річний житель Івано-Франківської області, винаймав кімнату.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як встановили правоохоронці, того вечора між дівчиною та чоловіком виникла сварка, внаслідок чого зловмисниця схопила кухонний ніж та завдала потерпілому численні удари в різні частини тіла. Від отриманих поранень чоловік помер на місці події, а дівчина намагалась приховати сліди злочину і втекла.

Оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб негайно розпочали розслідування. Зловмисницю вдалося знайти у місті Стрий, де вона переховувалася. Дівчину затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Затриманій повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Последние новости