Поліція затримала львів’янина, підозрюваного у пограбуванні магазину та крадіжці з автомобіля

У Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у пограбуванні магазину та крадіжці з автомобіля. || Фото: lexinform.com.ua

У Львові поліцейські затримали 36-річного чоловіка, якого підозрюють у скоєнні кількох злочинів – пограбуванні магазину та крадіжці з автомобіля. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент стався 10 жовтня близько 14:00. Зловмисник зайшов у магазин, розташований на вулиці Городоцькій, де попросив продавчиню показати йому годинник вартістю 6 тисяч гривень. Скориставшись моментом, він схопив годинник і намагався втекти з магазину. Разом з годинником він також забрав банківський термінал, що був на прилавку.

Проте його спроба втечі була невдалою. Завдяки допомозі перехожих та швидким діям правоохоронців, оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції затримали зловмисника.

Поліцейські встановили особу підозрюваного – ним виявився 36-річний мешканець Львова. Слідчі вже повідомили йому про підозру у замаху на грабіж, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Крім цього, під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що цей чоловік причетний до ще одного злочину. За кілька днів до пограбування магазину він викрав грошові кошти, документи, автозапчастини та особисті речі з автомобіля Smart, який власниця залишила на вулиці Хотинській.

Наразі вирішується питання щодо додаткового повідомлення йому про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, а суд незабаром обере підозрюваному запобіжний захід.

Последние новости