Доставка їжі у Львові !Fest Delivery: смачно, швидко та просто

Доставка їжі у Львові !Fest Delivery: смачно, швидко та просто - фото

Доставка їжі перетворилася на особливий ритуал у житті? Це нормально! Бо саме так ви економите час для важливих занять, відпочинку й турбуєтеся про себе, щоби працювати й проводити вакації на повну силу.

Смачна доставка їжі Львів від !Fest Delivery — гарантія вашого приємного вечора з родиною, друзями чи наодинці, аби ні з ким не ділитися.

Якщо ви не чули про холдинг емоцій !Fest, нагадаємо 7 закладів, які працюють на доставку в місті Львів:

  1. Реберня

!Fest Доставка привезе гарячі фірмові ребра, набори страв із ребрами, рибою на грилі, овочами, пінним, настоянками й паляничками до ваших посиденьок. Замовити можна й мариновані ребра з Реберні для приготування вдома чи на природі.

      2. Перша грильова ресторація М’яса та справедливости

Ресторація М’яса та справедливости — експерти з приготування шашликів та ковбасок з різних видів м’яса. Але страви на доставку тільки м’ясом не обмежуються! Замовляйте пікантні ковбаски, набір «Справедливість» з трьох видів м’яса з соусами та овочами, чесний заїдок з грильованих овочів і концептуальну страву «Ковбаска Ксеня».

      3. Пструг, хліб та вино

Назва ресторації на 100% передає найсмачніші позиції в меню. Варто скуштувати український пструг з печі, червону форель, сет намазанок зі свіжим багетом та молоді вина.

      4. Гомін

Концептуальне місце з дуже різноманітним меню на доставку: від рибного крем-супу до язика з молодою картоплею й пасти з рапанами. Точно підберете збалансований ланч або вечерю, а на десерт спробуйте фірмовий рулет із млинців з кількома десятками шарів.

      5. Grand Cafe Leopolis

Кафе, доставку з якого замовили б казкові персонажі-солодкоїжки. Grand Cafe Leopolis славиться не тільки ароматною кавою та небанальними подачами! Замовляйте торт Кайзервальд, Фісташкову забаганку, Червоний оксамит, кремовий сирник з чорницями, тістечка, солодощі й сиропи на доставку, й точно не будете хвилюватися, як цю красу довезти цілісінькою.

       6. Правда

Заклад, із якого можна замовити розливне та пляшкове пиво та смаколики до напоїв. Коли хочеться відпочити, обирайте алкогольне чи безалкогольне пінне, лимонади, бургери зі рваною свининою чи яловичиною, гору курки або пікантні курячі крильця.

       7. Криївка

Страви української кухні з Криївки доречні в будні й на свята, в офісі та вдома, щоби їсти наодинці чи великою зграєю. Замовляйте такі знайомі страви: палюшки з грибами, деруни зі сметаною, борщ або бограч, вареники з картоплею або вишнями, форшмак, сирники.

!Fest Доставка піклується, щоб ви могли обрати страви до смаку та для різних обставин. Замовляйте доставку з обраного закладу для ланчу в офісі, посиденьок удома, святкувань або просто «лінивої» вечері.

Последние новости