Якою буде погода у Львові цього тижня: 21-27 жовтня

Якою буде погода у Львові цього тижня: 21-27 жовтня. || фото: interes-fakti.com

Цього тижня Львів очікує мінлива погода з різкими перепадами температури. Хоча опадів переважно не передбачається, вологість і хмарність будуть досить високими. Низькі температури вночі та теплі дні створять відчуття справжньої осені.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Понеділок, 21 жовтня
Понеділок у Львові почнеться з прохолодного ранку, температура вночі сягне +4°C, а вдень підніметься до +17°C. Переважно хмарно, але без опадів. Вітер буде слабкий.

Вівторок, 22 жовтня
У вівторок буде трохи прохолодніше, вранці +3°C, вдень до +16°C. Небо залишатиметься хмарним протягом усього дня, без опадів. 

Середа, 23 жовтня
Середа порадує мешканців Львова температурою до +13°C вдень, вночі ж буде прохолодно — близько +6°C. Без опадів, але хмари не залишатимуть небо.

Четвер, 24 жовтня
Четвер обіцяє ясну погоду вдень, хоча ранок і вечір будуть хмарними. Температура підніметься до +13°C вдень, вночі — +5°C. Вологість висока, але без опадів.

П'ятниця, 25 жовтня
Ранок п’ятниці почнеться з хмарного неба, але вдень стане ясніше. Температура вдень підніметься до +13°C, нічна — близько +4°C. Вітер помірний.

Субота, 26 жовтня
У суботу Львів чекатиме на найтепліший день тижня — вдень до +15°C. Вранці та ввечері температура опуститься до +4°C. День буде хмарним, але опадів не прогнозується.

Неділя, 27 жовтня
Неділя завершиться ясною погодою, хоча ранкові хмари ненадовго затягнуть небо. Температура вдень досягне +16°C, вночі +5°C. Вітер слабкий.

Загалом, тиждень обіцяє спокійну осінню погоду без дощів, але з прохолодними ночами та теплими днями.

Последние новости