Ти не можеш проґавити: куди піти у Львові цього тижня (22-28 липня)

Куди піти у Львові цього тижня (22-28 липня)

Цього тижня у Львові відбудеться багато подій. Львів'ян та гостей міста чекають літні вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, а головне — фестивалі. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 22 по 28 липня 2019 року, які варто відвідати.

Куди ще можна піти у місті Лева дивися в розділі афіша Львова.


Екскурсія в кам'яницю Корнякта

Екскурсія в кам'яницю Корнякта

Палац Корнякта, також Королівська кам'яниця — пам'ятка ренесансної архітектури, що знаходиться на площі Ринок. Історія залишила нам два імені, пов’язані із спорудженням цієї кам’яниці - виноторговця Костянтина Корнякта, грека за походженням та архітектора італійця Петра Барбона.  Корнякт купив на площі дві кам’яниці та одну з боку сучасної вулиці Федорова і побудував на їх місці палаццо в стилі пізнього Ренесансу з прекрасним внутрішнім двориком, замкненим по периметру трьома рядами лоджій. Це єдине місце в нашій країні Італійське подвір’я ХVІ ст. 

Де: Палац Корнякта

Коли: 22 липня - 31 cічня 2021, 11:00

Ціна: до 110 гривень


Кіно на даху "Втеча з Шоушенка"

Кіно на даху "Втеча з Шоушенка"

Енді Дюфрейн — успішний банкір, якого несправедливо звинувачують у вбивстві дружини та її залицяльника. Він опиняється у Шоушенку, одній з найсуворіших і неприступних колоній в країні. Охоронці й ув'язнені тут однаково озвірілі та жорстокі. Герой володіє спритним розумом і добрим серцем — він розуміє, що не витримає довго в такому місці. Залишається тільки придумати план втечі, а кмітливість допоможе обрати найнесподіваніший для наглядачів варіант.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 22 липня, 22:00

Ціна: від 80 гривень


Вечірка "Zavtra X Ganok"

Вечірка "Zavtra X Ganok"

Львівська команда ZAVTRA повертається на Ganok. Хлопці випустили купу вінілових релізів та один цифровий альбом, засвітились на легендарній радіостанції Rinse France та в річному підсумковому хаус-чарті впливового порталу Trommel. У них буде прекрасний звук, 4 програвачі, 4 пари рук та вся ніч для того, щоб показати вам все, на що вони здатні.

Де: Ganok

Коли: 26 липня, 23:00

Ціна: 100 - 200 гривень


Сансет: концерт Love’n’Joy

Сансет: концерт Love’n’Joy

Love’n’Joy - рок-тріо з Києва. У своїй творчості музиканти майстерно поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60х. Музиканти не часто виступають на Батьківщині з концертами. Зате їх непогано знають за кордоном. З 2017 року Love`n`Joy побували в чотирьох європейських турах – грали у Франції, Німеччині, Швейцарії та Австрії. Смачні коктейлі вдалені від шуму вечірнього міста і ненав'язлива музика від DJ одразу після концерту - ідеальний рецепт, щоб відволіктися від повсякденних проблем.

Де: !FESTrepublic

Коли: 26 липня, 18:00

Ціна: від 100 гривень


Концерт “Rideau”

Концерт “Rideau”

Довгоочікуване повернення неординарного шведського гурту “Rideau” до міста Лева. На меломанів чекає незабутній перформенс від шведів під хаотичний рок.  Це ці чоловіки у строгих костюмах вилазили на конструкцію сцени на Файному місті та використовували балки Андера як гімнастичну снарягу.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 26 липня, 19:00

Ціна: 150 - 200 гривень


Вечірка у Ботанічному саду

Secret Garden у Ботанічному саду

The Secret Garden – це серія подій, що відбуватимуться у Ботанічному саду. В програмі: лайв концерти, читання книжок, театральні перфоманси та майстер-класи. Цього разу в гостях Zbaraski – андерграундний продюсер із Західної України, стиль якого сформувався під впливом хіп-хопу золотої ери, сучасної урбан-музики і хаусу. Після продюсування треків для українських реперів та загравання з хаусовим звучанням (Іван - учасник львівської електронної формації ZAVTRA) виконавець записав сольний альбом "Бо я так хочу" і познайомить його з відвідувачами.

Де: Ботанічний сад Львівського університету на Кирила і Мефодія

Коли: 27 липня, 18:30

Ціна: від 120 гривень


Вечірка "Raйon Gathering"

Вечірка "Raйon Gathering"

Межі між вуличним стилем і високою модою сьогодні стають все менш виразними, а непоєднювані на перший погляд явища, можуть гармонійно існувати, як одне ціле. Львівський бренд RAЙON має на меті показати всьому світу, що українська культура і стиль є невід‘ємною частиною цієї тенденції. RAЙON представить на Ґанку свою першу колекцію Tell ‘Em, головна ціль якої – надихнути людей не соромитися демонструвати своє бачення. Це подія нового формату, що об’єднає в собі міні фешн-показ і хіп-хоп тусовку під сети Sempai (Київ), Varlam (Lviv) та Sasha Serf (Київ).

Де: Ganok

Коли: 27 липня, 20:00

Ціна: від 130 гривень


Сезон атракціонів у парку культури

Сезон атракціонів у парку культури

Парк культури та відпочинку - місце, де відбуваються культурні та спортивні події та працюють атракціони. Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження і чекають на малечу та батьків. Окрім давно відомих атракціонів, відвідувачі зможуть протестувати нові каруселі, які встановили спеціально до відкриття цього сезону.

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: щодня до 30 вересня, з 11:00 до 20:00


Фестиваль "So Green Fest 2019"

Фестиваль "So Green Fest 2019"

So Green Fest – це дводенний фестиваль, основною метою якого є популяризація здорового способу життя, підвищення фестивальної культури та екологічної свідомість людей. Організатори прагнуть організувати якісний захід для альтернативного відпочинку на природі, де кожен знайде для себе щось цікаве та корисне.

У програмі:

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 27 липня - 28 липня, 12:00


Міська Baraholka у Парку культури

Міська Baraholka у Парку культури

Кожен львів'янин має змогу принести свій одяг (вживаний чи новий) у палац мистецтв, де його відберуть та оцінять. А потім в Парку культури буде відбуватися ярмарок, на якому кожен бажаючий зможе придбати речі за демократичною ціною, таким чином зробити свій внесок у добру справу. Адже проект спрямований на збір коштів для придбання нагально важливої апаратури для діток із вродженими вадами серця.

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 27 липня - 28 липня, 12:00

Последние новости