Львів’яни-учасники АТО матимуть ID-картку: як отримати та що вона дає

Фото взято з сайту bankstory.ru

Соціальна банківська ID-картка з унікальний дизайном та фото власника тепер буде в кожного львів’янина-учасника АТО.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 27 серпня, депутати Львівської міської ради під час сесії.

Запровадження картки учасника АТО передбачає створення соціальної банківської платіжної ID-картки, що матиме ексклюзивний дизайн. На карті буде фото та прізвище власника українською мовою. За допомогою цієї картки львів’янин-учасник АТО зможе швидше отримувати комунальні, державні та приватні послуги.

Також у місті буде створено єдиний центр прийому документів від учасників АТО. 

Картка львів'янина надаватиме можливість скористатись 23 послугами. Зокрема Забезпечення пільговими путівками на оздоровлення дітей учасників АТО, забезпечення транспортних витрат, пов’язаних з АТО, безкоштовне харчування дітей учасників антитерористичної операції у дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх навчальних закладах, погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги та інші.

"Фінансування розробки та видачі ID-карток бере на себе банк-партнер. Наповнення бази даних львів’ян – учасників антитерористичної операції та встановлення зчитувальних засобів фінансується за кошти міського бюджету м. Львова", – йдеться в ухвалі міської ради.

Нагадаємо, що 2 серпня у львівській мерії презентували "Картку львів’янина". Цей проект є продовженням електронного урядування, яке в місті запроваджують уже декілька років. Партнером у реалізації цього проекту є ICT Competence Center та АТ "Ощадбанк".

Планується, що картку учасники АТО зможуть отримати вже на початку вересня.

Документи необхідні при отриманні ID карток:

Заява з пакетом документів (копії чи оригінали) для отримання ID картки подаються через Центр надання адміністративних послуг та передається для опрацювання та зберігання в департамент гуманітарної політики або управління соціального захисту. Доступ до бази даних надається ЛМЦССдСДМ або УСЗ підрозділам Львівської міської ради (тут треба уточнити, якщо в цьому переліку будуть наші ЛКП), які залучені до надання допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям та до бази даних за допомогою ID карти в межах їхньої компетенції за письмовим зверненням.

Для надання зазначених в Додатку 1 видів допомог львів’яни – учасники антитерористичної операції повинні подати такі документи:

Львів у новинах:

Постраждалим від вибуху у Львові міліціонерам дадуть 155 тисяч на лікування 

За що оштрафували головного львівського копа Зозулю: деталі події

Через затори мерія радить мешканцям Львова пересідати на міський транспорт

Последние новости