Хлопець із ДЦП, якого вигнали з ресторану у Львові, прокоментував інцидент

Нагадаємо, днями переселенець з Донецька Роман Кисляк, який, незважаючи на ДЦП, працює таксистом у Львові, днями стикнувся із хамським ставленням працівників ресторану "Vapiano Lviv".

Як написала у Фейсбук журналістка Олена Кулигіна, знайомі запросили Романа на вечерю в ресторан. Чоловік прийшов туди трохи завчасно і чекав свого приятеля. Та раптом до нього підійшов офіціант, і  ні слова не говорячи почав "за шкірку" витягати на вулицю. Роман пробував з"ясувати, що сталось, однак працівник закладу мовчки виштовхав його за двері.

 

Читайте також Незвичайний переселенець із Донецька став найпопулярнішим таксистом Львова (Відео)

 

Адміністрація ресторану на своїй сторінці у фейсбук заперечила, що Романа виштовхували та публічно принесла йому вибачення. 

 

Цей випадок викликав великий резонанс. Журналісти попросили адміністрацію ресторану оприлюднити відео з камер спостереження під час інціденту щоб підтвердити слова, що Романа не виштовхували. Але  відео і досі немає. 

А сам Роман Кісляк наступним чином прокоментував подію у себе на сторінці:

 

Директор ресторану "Vapiano Lviv" Олена Фок відмовилась відповісти на запитання "VG" Львів, щодо цього інциденту. Аргументуючи це тим, що вона вже давала коментарі іншим ЗМІ і цього, на її думку, достатньо.

Львів у новинах

Відомий львів’янин впав у кому через грип

Де і за скільки замовити доставку суші у Львові: огляд онлайн-закладів

ТОП подій лютого у Львові: Скрябін, Антитіла, швидкі побачення та дизайн-маркети

Сім зимових курортів Карпат в п’ять разів дешевших від Буковелю

Де і за скільки покататися на ковзанах у Львові (фото)

Последние новости