На Львівщині п'яний екс-міліціонер погрожував поліцейським звільненням

фото: національна поліція

На Львівщині працівники групи реагування затримали колишнього міліціонера, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Львівській області.

Під час несення служби, 26 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції  Миколаївського відділення поліції отримав інформацію від мешканців про те, що водій автомобіля "Шевроле Нива" їздить вулицями Миколаєва у стані алкогольного сп’яніння.

За кілька хвилин працівники групи реагування, котрі патрулювали місто, виявили вказаний автомобіль у центрі міста. Він рухався площею Майдан Незалежності у напрямку до Миколаївської райдержадміністрації. На вимогу правоохоронців водій зупинився, проте ніяких документів не пред’явив, заявивши, що забув їх вдома. Окрім того, у чоловіка були всі ознаки того, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

На вимогу показати документи та вийти з автомобіля, водій відреагував неадекватно – почав погрожувати поліцейським фізичною розправою та звільненням зі служби. Від пропозиції пройти медичне обстеження чоловік категорично відмовився, а коли таки вийшов з автомобіля, намагався втекти з місця події. Неодноразові попередження про застосування спецзасобів на водія не вплинули, тому правоохоронці змушені були застосувати до нього кайданки.

Як встановили правоохоронці, за кермом "Ниви" перебував 46-річний мешканець Миколаєва, колишній працівник органів внутрішніх справ. Від проходження медичної експертизи чоловік відмовився. Відносно правопорушника складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 та ч.1 ст. 126 КУпАП.

Фото: національна поліція

Львів у новинах:

На Львівщині п'яний водій врізався в меморіальний хрест (фото)

У Львові активізувались шахраї: як не стати жертвою

Вщент: вночі у Львові на швидкості зіткнулися таксі з іномаркою (фото)

Последние новости