Гройсман у Львові прогулявся містом, випив філіжанку кави та зробив промову (відео)

Фото: Мирослав Пархомик

До Львова сьогодні завітав та взяв участь в урочистостях Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Центром пройшла святкова хода з нагоди Дня Львова (фоторепортаж)

Після закінчення урочистих заходів Прем’єр-міністр Володимир Гройсман прогулявся центральною частиною міста. Компанію йому склали міський голова Львова Андрій Садовий та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зокрема, Володимир Гройсман прогулявся Площею Ринок, пройшов біля Домініканського собору, оглянув писанки біля Свічкової мануфактури, пройшовся вулицями Вірменською, Друкарською та Краківською, оглянув церкву св. Петра і Павла та Катедру.

Завершилась прогулянка у "Світі кави". Опісля Володимир Гройсман поїхав відвідувати об’єкти у Львівській області.

Володимир Гройсман дав начальству Львівської митниці три місяці, аби навести лад і розібратись із контрабандою та іншими проблемами. Про це він заявив під час свого робочого візиту на Львівщину у Краковці, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, Володимир Гройсман запропонував митникам:  “Якщо через три місяці на митниці не буде ладу, то пишіть заяву, бо змету”.

"Рішення прийнято і воно має бути реалізовано", – додав прем’єр.

Додамо, що наразі Володимир Гройсман перебуває з робочим візитом у Краковці, де інспектує митницю Львівщини та проводить нараду із представниками митниці та депутатами з приводу розвитку інфраструктури.

Як повідомляє  032.ua, під час заходу Гройсман виголосив промову. Що саме він сказав дивіться на відео:

Фото: Мирослав Пархомик

Последние новости