На Львівщині спіймали педофіла, який викрав двох дівчаток (відео)

На Львівщині спіймали викрадача двох дівчаток. Йдеться про історію, яка мала початок, ще взимку цього року. На сам Святвечір нелюд викрав двох дівчаток 9 та 10 років з міста Дубляни, що поблизу Львова. На той час його дружина була вагітна.

Найстрашніші події тієї історії відбувались на місцевому цвинтарі. На Святвечір чоловік затягнув туди двох дівчаток. Молодша зуміла втекти, а старша не вирвалася з рук збоченця, прив’язана до дерева вона кілька годин була роздягнута на морозі.

"Її знайшли тільки в нижньому одязі. Плач дитини почули люди, які того дня були на цвинтарі, вони йшли на крик, коли підійшли туди, той чоловік злякався і втік, а дитину визволили. Якби то був не Святий вечір – невідомо, що було би з тою дитиною, адже то була зима", – розповіли односельчани.

Викрадач побачив дівчаток на майданчику, коли діти каталися на санчатах. Зловмисник розповів їм про гору іграшок, які начебто хтось розкидав. Школярки повірили і пішли за незнайомцем. Дівчат викрали буквально біля їхньої домівки. Тут і зараз зі жахом згадують про цю історію і ще пильніше стежать за дітьми.

"Я б його... не знаю. Ну яке найгірше може бути покарання?! Не можу собі уявити, як то може бути, щоб такої дитини вчепитися", – каже сусідка постраждалих дітей Орися.

Від дому дівчатка відійшли аж на 5 кілометрів. І лише тоді зрозуміли, що насправді сталося. Викрадач зв'язав школярок і тримав на морозі 4 години. У поліції досі не можуть з'ясувати подробиць цієї історії.

"З дівчатами працюють психологи. Ми намагаємось не надто навантажувати нашою допитливістю. Зрозумійте правильно – це діти. Під час допиту зловмисник не пояснює даних дій і заперечує все, що йому було пред’явлено", – зазначив слідчий Жовківського відділу поліції Тарас Гнідець.

Підозрюваного поліція знайшла дуже швидко. Раніше його вже судили за педофілію.

У випадку з двома дівчатками з Дублян він довго був підозрюваним, бо бракувало доказів. І увесь цей час село, де він мешкає, його боялось.

"З дитинства він міг качат, собачок мордувати. Його навіть діти боялися. Мами зустрічали дітей, коли ті поверталися зі школи. Кілька разів і я по свою доньку виходила, їй 10 років", – розповіла сусідка підозрюваного Марія.

Виявляється, коли збоченець мучив чужих дітей, його дружина чекала дитину. Про це розповіла мама нападника. Проте спілкуватися із журналістами відмовилася. Зараз нападник – за ґратами. Якщо суд визнає його провину, то він сидітиме в тюрмі 15 років.

У центрі Львова підлітки допомогли піймати педофіла (фото)

На Львівщині розшукують чоловіка, який розбещував дітей (фото)

У Львові педофіл розбещував власну онучку

У Львові виявили притон педофілів (фото, відео)

Джерело

Последние новости