Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям

Вранці 1 червня вул. Шараневича, що у Залізничному районі Львова, місцеві мешканці заблокували сміттям. Фотографії із закиданою вулицею, через яку заблокований проїзд, виклали на сторінці Варти-1.

Зазначимо, що вулиця Шараневича розташована неподалік головного залізничного вокзалу. Також поруч розташовані Галицький та Сихівський районні суди.

Мешканці вулиці стверджують, що вночі сміття горіло. Однак речник ДСНС Львівщини Віталій Туровцев уточнив ZAXID.NET, що за цією адресою підрозділи пожежників не виїжджали.

Близько 09:00 вулиця проїзна, уточнила ZAXID.NET речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, однак сміття лише розсунули і зараз воно лежить на тротуарах.

Голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк розповіла ZAXID.NET, що дорогу від сміття розчистили комунальники. Зараз чекають, коли звільниться машина перевізника AVE, який обслуговує цю вулицю, і прибере сміття з тротуарів. За словами Галини Гладяк, відходи на сміттєвому майданчику не вивозилися 4 дні. Зараз у Залізничному районі не вивезено сміття з восьми майданчиків.

За інформацією мерії, станом на ранок сміття у Львові не вивезено сміття з 310 контейнерних майданчиків. Це 25% від загальної кількості.

Нагадаємо, до схожих акцій протесту вже вдавалися мешканці декількох вулиць у Львові. 22 травня на вулиці Кондукторській збудували зі сміття імпровізовану барикаду. А 30 травня мешканці вул. Варшавської перекрили проїжджу частину, вимагаючи очистити переповнені сміттєві майданчики.

Дивись ще: 

Як поїде: від сьогодні у Львові змінюється маршрут одного з автобусів

Коли включать: частина Львова залишилася без води

У Львові оголошено жалобу: помер Любомир Гузар

Последние новости