Найкращі книги: стали відомі переможці Форуму видавців у Львові

14-го вересня відбулася церемонія нагородження "Найкраща книга Форуму – 2017". Урочистий захід традиційно відбувся у львівській Опері.

Цього року журі вирішило не присуджувати Гран-прі Форуму видавців. Нагадаємо, що минулого року Гран-прі також не було присуджено.

Нагадаємо, що цьогоріч змінилась формула конкурсу: три окремі журі обирали книжки у Харкові, Києві та Львові, незалежно одне від одного.


Переможці 24-го Форуму видавців

За вагомий особистий внесок у розвиток видавничої справи, популяризацію української книги та з нагоди 24-го Міжнародного книжкового форуму видавців у Львові диплом міського голови отримало видавництво "Дух і літера" за підготовку до друку видання Леоніда Ушкалова "Ловитва невловного птаха: життя Григорія Сковороди". Подяку міського голови отримав Тарас Демкура, керівник проекту та меценат мистецького альбому Віри Стецько "Таїна Пінзеля". Ювілейну монету імені Короля Данила Галицького отримало "Видавництво Старого Лева" за підготовку до друку видання Філіпа Сендса "Східно-Західна вулиця: повернення до Львова".

Джерело: Захід

Дивись ще:

Дізнайся як: електронну систему зарахування в львівські дитсадки вдосконалять 

Невідомий Львів: 10 фактів про головний універмаг міста 

Через сильний вітер: на Львівщині без світла залишилось понад 40 сіл і містечок 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости