1,2 проміле алкоголю: мостиському прокурору, який насмерть збив пішохода, оголосили підозру

Прокурору Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури Андрієві Денису оголосили підозру у вчиненні смертельної ДТП у селі Торчиновичі Старосамбірського району Львівської області, внаслідок якої загинув 64-річний місцевий селянин.

"ДТП сталася за межами населеного пункту та за межами пішохідного переходу. Підозрюваний на автомобілі ВАЗ-210114 збив людину на смузі руху автомобіля. Водій не витримав допустимої швидкості, не врахував дорожнього знаку про наближення до пішохідного переходу і на неосвітленій дорозі збив чоловіка. Стан дороги при цьому був задовільним", - повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський.

Прокурор підтвердив, що фатальне ДТП було вчинене у стані алкогольного сп’яніння. За його словами, лікарі виявили у крові водія 1,2 проміле алкоголю.

Юрій Квятківський не назвав прізвища винуватця ДТП, проте повідомив, що у період із січня 2017 року по квітнень 2018 року він обіймав посаду першого заступника керівника Самбірського місцевої прокуратури, а з квітня був переведений на посаду прокурора Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури. За даними сайту , на посаді першого заступника керівника Самбірського місцевої прокуратури працював Андрій Денис, мешканець с. Бісковичі Самбірського району, у власності якого є автомобіль ВАЗ 210114, 2009 року випуску.

За інформацією Юрія Квятківського, підозрюваний не намагався зникнути із місця події. Проте Андрій Денис запевняє, що його автомобіль рухався із допустимою швидкістю. В автомобілі із водієм перебував також інший працівник Самбірської місцевої прокуратури. Автомобіль відправили на арештмайданчик для проведення експертиз.

Нагадаємо, на Львівщині п'яний прокурор збив пішохода.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Хотів перерізати вени: з’явился фото і відео смертельної ДТП у Львові

Проштрикнув насмерть: на Львівщині автомобіль врізався у відбійник

Вхід заборонено: з’явилися нові подробиці смерті маленької львів'янки на санчатах

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости