"Вилетів" на зустрічну: стали відомі нові подробиці ДТП поблизу Львова

Двоє людей загинули внаслідок ДТП біля Львова. Фото:varta1.com.ua

Військова прокуратура встановлює обставини порушення військовослужбовцем однієї з військових частин Львівщини правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб. Про це VG Львів повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.      

Нагадаємо, в п’ятницю, 13 липня, близько 14.30 старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу села Лапаївка, порушивши правила дорожнього руху, на швидкості виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем марки Ford Transit під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців автомобіля Mazda загинули на місці події. Водія автомобіля Mazda, який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю.

Внаслідок ДТП водій та пасажири автомобіля Mazda, а саме:

Водій автомобіля Ford Transit у результаті ДТП отримав травми у вигляді: “Забій грудної клітки. Забій правого колінного суглобу.” Після надання медичної допомоги на місці події від госпіталізації відмовився.

Нині проводяться першочергові слідчі дії. Винуватця ДТП - водія автомобіля Mazda затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідуванняу вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснює Головне управління Нацполіції у Львівській області, а процесуальне керівництво - військова прокуратура Львівського гарнізону.

Фото: varta1.com.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втік з місця аварії: у Львові п’яний водій "залетів" на парковку

Прокляте місце: біля ТРЦ "Форум" у Львові знову збили жінку

Загинула жінка: на Львівщині колесо вантажівки вилетіло на зупинку громадського транспорту

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости