З дитсадками та амбулаторіями: де у Львові збудують новий житловий комплекс

У Львові збудують новий житловий комплекс.

Сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв низку рішень у сфері містобудування. Зокрема, планують  будівництво житлового комплексу на три тисячі мешканців з офісними будівлями, висотою 10 поверхів. Про це повідомляє . Комплекс будуватимуть на території Львівського інструментального заводу, що на вулиці Замарстинівській, 170.

На території, розміром 4,25 гектарів, зведуть комплекс багатоквартирних житлових будівель із вбудованими комерційно-громадськими приміщеннями. Будівлю планують збудувати на 10 поверхів. Зараз на цій території розташовані виробничі об’єкти Львівського інструментального заводу, які не працюють, та підприємство з виробництва взуття.

Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський зазначив, що забудовник погодився змінити кількість поверхів з 16 поверхів на 10.

У проект комплексу входять кілька підземних паркінгів на 700 паркомісць, що забезпечить потреби понад 3000 мешканців. До того ж, пропонується розмістити два вбудовані дитячі садки в житлових будинках.

Зокрема, на перших поверхах будівель планують розмістити амбулаторії сімейної медицини та дитячі центри для тимчасового перебування дітей.

Візуалізація: Avr Development

ДИВИСЬ ЩЕ:

З дитсадком і паркінгом: яким буде новий житловий квартал біля аеропорту "Львів"

Що там буде: на території Львівського інструментального заводу розпочнуть масштабне будівництво

Зазирни у майбутнє: як зміниться територія заводу "Кінескоп" у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости