Повертався з клубу: з'явилися нові деталі смертельної ДТП на Львівщині за участі поліцейського

На Львівщині поліцейський скоїв смертельну ДТП.

На Львівщині поліцейський скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Автомобіль Renault близько опівночі збив скутер. Внаслідок аварії водій та пасажир скутера загинули на місці. За кермом автомобіля перебував 25-річний працівник Бузького відділу Нацполіції. Поліція повідомила, що він був нетверезий. Винуватця аварії вже затримали та відкрили кримінальне провадження.

У вівторок, 28 серпня, опівночі в селі Жарків Бродівського району зіткнулися автомобіль Renault Trafic та скутер. Бус та скутер не розминулися між собою. Водій та пасажир скутера загинули на місці події. Загиблим було 19 та 18 років. Винуватець автопригоди суттєвих травм не отримав. Тутешні мешканці кажуть, що поліцейський повертався із місцевого клубу, натомість юнаки їхали саме туди, повідомляє .

"Була 12 вечора, в Жаркові був празник і танці в клубі. Прийшов син і каже, що сталася велика біда: двох хлопці забила машина", – розповіла місцева мешканка пані Іванка.

У той час жарківчани спали, їх розбудив гуркіт, а згодом ? вигуки та сльози. Наслідки аварії побачили вже вранці. Загиблі і ймовірний винуватець трагедії були мешканцями одного села.

"Внук Назар того дня трохи посварився із дівчиною. Людина як людина. Вчився в університеті і додому приїжджав, і ніколи так, щоб напивався і якесь таке робив ? не було", – розповіла бабуся поліцейського пані Марія.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження, наразі слідчі дії ще тривають. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років. Матеріали досудового розслідування будуть скеровані в прокуратуру.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Водій загинув: на Львівщині перекинувся "Фольксваген"

Жінка загинула: у Львові 18-річний водій збив сім'ю з дитиною

Виїхав на зустрічну: біля Львова сталась смертельна ДТП

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости