Погані новини: найгучніші ДТП Львова за вихідні

ДТП у Львові та області

За минулі вихідні у Львові та області внаслідок ДТП загинули троє осіб: велосипедист, мотоцикліст і пасажир.

Загалом на автошляхах Львівщини 8-9 вересня сталися 87 дорожньо-транспортних пригод (50 – у Львові, 37 – в області), з яких 10 – з постраждалими. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


На Кульпарківській автомобіль збив дівчину "на зебрі"

У Львові 8 вересня на пішохідному переході автомобіль збив дівчину. Аварія сталася на пішохідному переході, що на перехресті Кульпарківської і Володимира Великого (на кільці). На щастя, дівчина жива.


Скандального львівського бізнесмена знову затримали п'яним за кермом

У суботу, 8 вересня, поліція затримала відомого бізнесмена Всеволода Громаду, який їздив своїм позашляховиком Range Rover поблизу парку Шевченківський гай. Зважаючи на неадекватну поведінку, поліцейські запідозрили, що бізнесмен керував автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.


На Львівщині автомобіль на смерть збив велосипедиста

У суботу, 8 вересня, у Дрогобичі трапилась ДТП, у якій загинув місцевий мешканець. 34-річний мешканець Стебника їхав за кермом Citroen Berlingo та здійснив наїзд на велосипедиста. 60-річний дрогобичанин внаслідок отриманих травм помер на місці події. 


На трасі Львів-Пустомити-Меденичі на смерть розбився мотоцикліст

Вчора, 9 вересня, у Пустомитівському районі 29-річний львів’янин в'їхав у кам’яну огорожу, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. За інформацією поліції, водій мотоцикла "КТН" заїжджав на автозаправну станцію і не впорався з керуванням, внаслідок чого зіткнувся з кам’яною огорожею. Чоловік помер на місці події.


На площі Галицькій автомобіль BMW збив парапети і втік

Вночі, 9 вересня, на площі Галицькій автомобіль BMW збив парапети, якими перекривають в’їзд у центральну частину міста, та втік з місця ДТП, інформує "Гаряча лінія міста". Авто на литовській реєстрації. У патрульній поліції Львівщини уточнили, що він був тверезим.


На площі Петрушевича нетверезий водій в'їхав у відбійник

Вранці у неділю, 9 вересня, біля парковки на площі Петрушевича нетверезий водій в'їхав у відбійник. Водій за кермом автомобіля Skoda Octavia в’їхав у клумбу та відбійник. Перевірка на алкотестері показала результат 1,61 проміле.


На Львівщині в ДТП постраждала 5-річна дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 вересня на автодорозі "Львів-Самбір" неподалік села Кудрява. Водій автомобіля "Таврія", 42-річний чоловік скоїв зіткнення з автомобілем "Сітроен Берлінго", припаркованим на узбіччі, яким керував 30-річний мешканець Львова. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали обдва водії, а також пасажири "Сітроена" — 29-річна жінка та п’ятирічна дівчинка, обидві львів’янки. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вщент: на Львівщині п’яний водій шкільного автобуса віз дітей з пікніка

Жінка загинула: у Львові 18-річний водій збив сім'ю з дитиною

Виїхав на зустрічну: біля Львова сталась смертельна ДТП

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости