Труп у мікроавтобусі: львівська поліція затримала підозрюваного

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві на Володимира Великого у Львові.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, якого підозрюють у вбивстві 44-річного чоловіка на вулиці Володимира Великого у Львові. Про це  VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівскій області.

Нагадаємо, 13 вересня, на вулиці Володимира Великого у Львові в мікроавтобусі "Сітроен" виявили труп. Тіло чоловіка виявив на пасажирському сидінні випадковий перехожий близько сьомої ранку. Він і зателефонував у поліцію. 

"До скоєння злочину причетний знайомий загиблого, 40-річний львів’янин, якого раніше вже притягали до кримінальної відповідальності. Між ними виник конфлікт фінансового характеру, під час якого зловмисник наніс товаришу чисельні удари, спричинивши травми, від яких той помер", — йдеться у повідомленні поліції.

Експерти встановили, що причиною смерті чоловіка став розрив печінки та внутрішня кровотеча. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У автомобілі на панелях та дверях було багато слідів крові, також криміналісти знайшли молоток. Його вилучили та встановлюватимуть, чи був він знаряддям вбивства, повідомляє .

Проводяться першочергові слідчі дії, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Захищалася: на Львівщині 13-річна дівчинка зарізала батька

Затримали батька: на Львівщині зарізали двох хлопців

Заховав у шафі: на Львівщині чоловік зарізав жінку

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости