Погані новини: труп немовляти, смерть патрульного, пожежа в автобусі й інші трагедії Львова за вихідні

ДТП, пожежі й інші трагедії Львова та області за вихідні, 20-21 жовтня.

П'ятниця і вихідні, 19-21 жовтня, у Львові та області минули неспокійно. На трасі палав туристичний автобус, пасажири ледве встигали вискакувати; у моторошній ДТП загинув патрульний, ще один – у важкому стані; невідомий переїхав автомобілем бабусю і кинув помирати просто неба; а в селі на Львівщині селяни знайшли на могилі бездітної пари тіло немовля. Всі погані новини Львова та області дивіться в одному огляді VG Львів.

 


Азербайджанці викрали турка і вимагали викуп

 

Поліція затримала трьох чоловіків, які у п’ятницю, 19 жовтня, викрали турка на площі Галицькій у Львові. 

"За словами заявника, невідомі, погрожуючи зброєю, посадили чоловіка в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. За його звільнення зловмисники вимагали сто тисяч доларів США у знайомого викраденого – його співвітчизника", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські вже затримали трьох викрадачів та звільнили викраденого турка.


Автомобіль служби охорони збив пішохода

У неділю, 21 жовтня, у Львові автомобіль служби охорони збив пішохода. Аварія сталася на проспекті Свободи біля Оперного.

Легковик збив чоловіка на проїжджій частині. Постраждалого з важкими травмами забрала "швидка".


Під Львовом згорів туристичний автобус

У Ставчанах Пустомитівського району у неділю, 21 жовтня, близько другої ночі загорівся туристичний автобус. Туристи поверталися з Карпат. На момент загорання в автобусі перебували близько півсотні осіб. На щастя, жертв немає, але постраждали документи і майно туристів. 


Патрульні потрапили у смертельну ДТП

У суботу, 20 жовтня, на трасі у селі Мощана Жовківського району Львівської області сталася ДТП за участі патрульного автомобіля та вантажівки. Внаслідок ДТП загинув патрульний, іншого – забрала "швидка". 

Як згодом повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, загинув 22-річний Назарій Присташ. 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний, перебуває у важкому стані.


Збив бабусю і кинув помирати

У Яворові Львівської області, у п'ятницю, 19 жовтня, сталася смертельна ДТП. За словами поліцейських, водій автомобіля наїхав на бабусю і, навіть, не зупинився. Правоохоронці встановили особу загиблої. Нею виявилась 86-річна жителька Яворова. Винуватця аварії оголосили у розшук і знайшли. Ним виявився 52-річний місцевий, який керував автомобілем “Мерседес Бенц”. За фактом смертельної аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 


Селяни знайшли тіло немовля на цвинтарі 

На цвинтарі в одному з сіл Жовківського району, що неподалік Львова, виявили тіло новонародженої дівчинки. Труп був загорнути у хустину і недбало присипаний землею на могилі бездітної пари. На моторошну знахідку випадково натрапила жінка, яка прибирала на могилі сина. Вона покликала сусідок, останні викликали поліцію. Селяни припускають, що людина, яка залишила немовля на сільському цвинтарі немісцева, оскільки могила, на якій натрапили на тіло дитини знаходиться одразу біля дороги. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Онука в лікарні: у ДТП на Полтавщині загинуло подружжя зі Львова

Двоє загинули: на Львівщині сталася моторошна аварія

Фотофакт: на мосту у Львові перекинувся мікроавтобус

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости