Візуалізація: на Під Голоском у Львові збудують житловий комплекс

Під Голоском у Львові збудують житловий квартал.

У п’ятницю, 26 жовтня, виконком міської ради Львова погодив будівництво п’яти багатоповерхівок на вулиці Під Голоском. Згідно з проектом, будинки зведуть зі вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами.

На ділянці площею 1,6 гектари побудують комплекс, який складатиметься з п’яти будинків, три з яких – 10-поверхівки висотою до 35 метрів, а два інших – 9-поверхівки висотою до 32 метри. Будинки облаштують підземними паркінгами та приміщеннями громадського призначення.

На засіданні виконкому виступили мешканці існуючих будинків на вулиці Під Голоском. За їх словами, мікрорайон забудований надто щільно і в ньому немає необхідної соціальної інфраструктури. Вони пообіцяли провести пікет акцію протесту, під час якої вимагатимуть не видавати жодних дозволів на житлову забудову мікрорайону, допоки у ньому не буде достатньо розвинута соціальна інфраструктура, пише .

Заступник міського голови Львова Геннадій Васьків пообіцяв, що до бюджету Львова на 2019 рік внесуть гроші на будівництво дитячого садка у цьому мікрорайоні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візуалізація: у львівського університету з'являться нові гуртожитки

Сусіди проти: з'явилася візуалізація нової багатоповерхівки на вулиці Героїв Крут

Замість квартир – магазини: у Львові перепланують дві кам’яниці

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости