Хотів підірвати сім’ю: спецпризначенці взяли штурмом будинок під Львовом

У селі біля Львова чоловік погрожував підірвати свою сім’ю. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області. 

У понеділок, 29 жовтня, о 18:25 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Лапаївка 53-річний місцевий мешканець погрожує підірвати гранату в будинку, де перебуває його сім’я. На місце виїхали спецпризначенці КОРДу, вибухотехніки, керівництво поліції області.

"Чоловік не йшов на жодні перемовини та погрожував підірвати будинок. У дію було введено спецоперацію "Грім", спецпризначенці взяли штурмом будинок. Зловмисника затримано", – зазначив очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

У нього вилучили гранату РГД-5. Фахівці обстежують будинок і території на наявність іншої зброї і боєприпасів. Зловмисника затримали, він перебуватиме під вартою, поки суд не обере йому міру запобіжного заходу. Чоловік вже має судимість.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - йдеться у повідомленні. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

А в квітах – "сюрприз": що знайшли піротехніки біля поліклініки на Левандівці

Фотофакт: у центрі Львова знайшли вибухівку

А раптом війна: у лісі під Львовом виявили схрон боєприпасів

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости