Неспортивний режим: польського футболіста двічі за день затримали п’яним за кермом

У Львові польського футболіста двічі за день затримали нетверезим за кермом

У Львові на польського футболіста Міхала Марковскі, який грає у футбольному клубі "Гурнік", склали два протоколи за водіння у нетверезому стані. Справи розглянуть Шевченківський та Галицький районні суди Львова.

Обидва правопорушення футболіст скоїв в один день. Відтак, о 6 годині ранку 28 жовтня він керував автомобілем "Maserati Ghiblі" на вулиці Фурманській у Львові в стані алкогольного сп'яніння. "Драгер" показав 1,17 проміле. Згодом, о 14:40 чоловіка зупинили за кермом на площі Данила Галицького з 0,32 проміле, Трибуна.

У документі особисті дані поляка вказані його рідною мовою, а не українською, а це заборонено. До того ж, необхідно вирішити питання, як залучати його до відповідальності, якщо він живе закордоном. Відтак, суди повернули протоколи на доопрацювання патрульним поліцейським.

Варто відзначити, протоколи повинні бути розглянуті протягом трьох місяців з моменту виявлення порушення: саме стільки дається для залучення до адміністративної відповідальності. В Україні за перше порушення за статтею 130 КУпАП "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" покладено штраф в розмірі 10200 гривень з позбавленням водійських прав (останнє - на розсуд судді).

Додамо, Міхалу Марковскі 26 років. За свою кар'єру цей захисник виступав в основному за другорядні польські клуби. Пік його кар'єри - 12 матчів в Екстракласи за "Термаліку". Зараз він є гравцем клубу "Гурнік" з Ленчна, який представляє 2 Лігу Польщі (третій професійний дивізіон).

ДИВИСЬ ЩЕ:

Погані новини: труп немовляти, смерть патрульного, пожежа в автобусі й інші трагедії Львова за вихідні

Після зіткнення з фурою: у лікарні помер 31-річний львівський патрульний

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости