Двоє загинули, десятеро – у лікарні: прокуратура розпочала розслідування проти "Львівського Облавтодору"

Прокуратура розпочала розслідування проти «Львівського Облавтодору» щодо смертельної ДТП.

Прокуратура Львівської області розпочала розслідування за фактом порушення правил убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами державного підприємства "Львівський Облавтодор". Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської прокуратури.

Причиною розслідування стала потрійна аварія на дорозі "Львів-Шегині" неподалік села Бар Городоцького району, де у четвер, 3 січня, близько 06:30 ранку "Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI" та "Renault" зіткнулися з автоцистерною. Внаслідок ДТП загинули дві людини. Спершу повідомлялося про п’ятьох травмованих, проте згодом поліція повідомила, що травми отримали десятеро людей.

У моторошній ДТП за участі автоцистерни та двох мікроавтобусів у Городоцькому районі Львівщини загинули двоє осіб.

"Внаслідок отриманих травм у ДТП на місці події загинули 25-річний водій та 24-річний пасажир Renault Master, обидва – мешканці Івано-Франківської області. Ще десятьох осіб, серед яких одна жінка, доставили у лікарню. Потерпілим 19-54 роки, троє з них – львів’яни, троє – жителі Івано-Франківщини, ще три особи з Яворівського району і одна – з Пустомитівщини", – йдеться у повідомленні поліції.

За повідомленням прокуратури, аварія сталася через те, що дорога була нерозчищеною. Досудове розслідування проводиться за ст. 228 КК України про порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху.

Поліція затримала водія автоцистерни. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Розчавив дівчину і втік: у Львові автомобіль врізався у зупинку

Загинула миттєво: у мережу виклали відео смертельної ДТП на Соборній

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости