Понаставляли антен: у Шевченківському районі на дівчину обвалилась стіна

У Львові на Долинського на 18-річну дівчину обвалилась цегла: фото

Сьогодні, 17 січня, у будинку на вулиці Долинського, 8 відпав шматок цегли з парапетної стіни. Внаслідок цього було травмовано 18-річну дівчину. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Постраждала, мешканка Червнограда, потрапила до лікарню швидкої медичної допомоги Львова з діагнозом закрита черепно-мозкова травма.

Як повідомила голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах, після обстеження місця події було виявлено, що мешканці будинку пошкодили цегляну кладку на парапетній стіні під час встановлення на ній антен. Мерія закликає мешканців, не проводити жодних дій на стінах будинків, які можуть їх пошкодити та стати причиною травмування перехожих.

Кусок цегли з парапетної стіни будинку відпав прямо на голову молодої дівчини.

"Ми провели обстеження 2-поверхового будинку на вулиці Долинського, 8, з якого відпав кусок цегли з парапетної стіни. Виявилося, що мешканці будинку встановили на цій стіні дві антени — 1 звичайна, інша важка, супутникова. В процесі монтажу мешканці пошкодили цегляну кладку на цій стіні", — зазначила Надія Банах.

Такі антени не можна встановлювати на парапетних стінах. Станом на зараз ЛКП замовило вишку, демонтовувало антени і забрало цеглу, яка загрожувала падінню. Також з мешканцями проведуть розмову щодо заборони проводити такі речі.

У Львові на Долинського відпав кусок цегли з будинку: травмовано 18-річну дівчину.

У свою чергу мерія закликає мешканців не проводити жодних дій на стінах будинків, які можуть їх пошкодити та стати причиною травмування перехожих.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 січня, з третього поверху будинку на проспекті Шевченка у Львові обвалилась частина аварійного балкону. За словами очевидців, каміння зачепило жінку, яка йшла повз.

ДИВИСЬ ЩЕ:

На Львівщині стрілок з дробовиком тримає у страху всю трасу: фото понівечених авто

Тачка на прокачку: львів'яни зробили Турбо Купе зі старого Москвича

Не паркуйтесь на газоні: на Сихові львів’янин розстріляв автомобілі своїх сусідів

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости