Дорогу BMW X5: біля Львові чиновник Верховної Ради побив поліцейського

Біля Львова депутат Верховної Ради СРСР Юрій Сорочик побив поліцейського. Фото умовне.

Біля Львова керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, депутат Верховної Ради СРСР Юрій Сорочик побив поліцейського. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук"  львівська журналістка Вікторія Балицька, яка також є членом поліцейської комісії при управлінні патрульної поліції Львівської області.

За її словами, інцидент стався у суботу, 26 січня, близько 22:00 на кільцевій дорозі між Рудно і Рясне-Руською. Львівські патрульні зупинили автомобіль BMW X5, у якого були вимкнені фари ближнього світла. Між поліцейськими і пасажиром автівки виник конфлікт.

"Пасажир почав агресивно себе вести, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із низ кулаком в лице. Зясувалося, що агресивний пасажир Юрій Сорочик є керівником секретаріату Комітету Верховноі Ради України з питань запобігання і протидії корупції. Держслужбовця затримали і завезли у Шевченківський відділ поліці", – йдеться у Балицької.

Трудова діяльність Юрія Сорочика. Скріншот з сайту Верховної Ради України.

За її словами, патрульний із підозрою на черепно-мозкову травму звернувся до лікарів. Держслужбовець також звернувся до травмпункту із забоями.

"Він стверджував, що його побили поліцейські. Припускаю, забої отримав під час затримання. А на водійку таки склали протокол про адмінпорушення", – додала Вікторія Балицька.

Ймовірно, за кермом перебувала одна з двох доньок Юрія Сорочика: 31-річна Вікторія, яка є заступницею керівника Державної міграційної служби у Львівській області, або 19-річна Ангеліна, яка керує громадською організацією "Нескорені долею", пише

За фактом побиття патрульного відкрили кримінальне провадження ч. 2. Ст.346 ККУ.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ножем у живіт: як покарали нападника на львівську патрульну

Як у кіно: у Львові молодики з битами розтрощили зал гральних автоматів

Хотіли замести сліди: у Львові старшокласники роздягнули другокласницю і наказали 

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости