Що там буде: у Шевченківському районі розпочнуть масштабне будівництво

На Лемківській розпочнуть масштабне будівництво: візуалізація

У Львові на вулиці Лемківській побудують багатоквартирні житлові будинки, готель та апарт-готель, громадські будівлі, дошкільний навчальний заклад та паркінг. Сьогодні, 1 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради погодили відповідні містобудівні умови та обмеження.

Територія площею 1,48 гектара призначена для громадської забудови, пише . Зі сторони проспекту Чорновола висота будівель не має перевищувати 10 поверхів, зі сторони вулиці Тесленка – до 12 поверхів, зі сторони Лемківської – 4 поверхи, а з відступом понад 5 метрів зі сторони вулиці допускається не вище 6 поверхів.

Територія площею 1,48 гектара на Лемківській призначена для громадської забудови

За даними реєстру майнових прав, у 2014 році об’єкти на Лемківській, 9 продали "Резерв Плюс". У 2016 році Львівська міськрада погодила фірмі виготовлення проекту землеустрою на цю ділянку, а через рік проект затвердили та надали землю у користування на 10 років. У жовтні торік виконком погодив детальний план території, обмеженої вулицями Хімічною, Лемківською, Замарстинівською та проспектом Чорновола, який передбачав забудову колишнього комбінату хлібопродуктів.

Натомість мешканці сусіднього будинку виступають проти будь-якого будівництва, оскільки їхній будинок перебуває у аварійному стані, а нове будівництво може призвести до його обвалу.

У Львові на вулиці Лемківській розпочнуть масштабне будівництво

ДИВИСЬ ЩЕ:

Водіям на радість: на трасі Мукачево–Львів з’явиться нова транспорта розв’язка

Не пройде й півроку: стало відомо, коли запрацює старий термінал львівського аеропорту

З мансардою і підземним паркінком: на Вітовського знесуть будинок і збудують готель

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости