За 60 мільйонів євро: цьогоріч поляки ремонтуватимуть дороги Львівщини

У 2019 році на Львівщині розпочнуть ремонтувати п’ять доріг

Цього року на Львівщині розпочнуть ремонтувати п’ять доріг, які ведуть до кордону з Польщею. Ремонтні роботи виконуватимуть за кредитні кошти  від уряду Польщі, сума яких складає понад 60 мільйонів євро, повідомляє .

Йдеться про дороги:

"Служба автомобільних доріг провела тендер ще восени 2017 року. До цього часу проходили необхідні для міжнародної закупівлі процедури та узгоджували вимоги міністерства фінансів Польщі. Минулого тижня відбувалася чергова нарада у Варшаві за участі української та польської сторін, де погоджували останні правки угоди. Тепер їх має затвердити міністерство фінансів Польщі, після чого ми зможемо розпочати роботи", – розповів керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло.

Він зазначив, що першою почнуть ремонтувати дорогу Яворів – Грушів. Всі погодження планують отримати вже у квітні. Роботи завершать до кінця року.

Тендер виграли польські компанії, що, за інформацією Романа Кокотайла, є вимогою польської сторони. Позику від Республіки Польща надали під пільгове кредитування впродовж перших п’яти років. 60% товарів і послуг від цієї суми мають надати підприємці з польської сторони. Повертати кредитні кошти буде український уряд.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Візьми під контроль: львів'яни можуть відслідковувати витрати на ремонт доріг онлайн

За 13 мільйонів: на об’їзній Львова збудують з’їзд

Відремонтувати найгіршу вулицю міста: львів’яни зареєстрували нову петицію

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости