"Нікагда такова нє будєт": у Львові працівниця Укрпошти відмовилася обслуговувати клієнтку українською

У Львові працівниця "Укрпошти" відмовилась обслуговувати клієнтку українською.

У Львові працівниця "Укрпошти" відмовилася обслуговувати клієнтку українською мовою. Неприємний інцидент стався на вулиці Степана Бандери, 24. За словами постраждалої львів'янки, поштарка уже вдруге не хоче обслуговувати її українською, пише .

Як розповіла потерпіла місцева жителька Діана Іванків, вона прийшла на відділення "Укрпошти", щоб отримувати пакунок.

"Мене вкотре обслуговували російською мовою. Тоді я попросила цю працівницю розмовляти зі мною державною мовою, на що отримала відповідь, що "нікагда такова нє будєт". Вона мене спрямувала до іншої працівниці, котра розмовляє українською мовою. Тоді я звернулась до керівництва цього відділення "Укрпошти". Я запитала начальницю відділення, чому вона не проведе виховну бесіду із своєю підлеглою щодо того, яка у нас державна мова. Я нагадала працівникам "Укрпошти", що у нас уже діє закон про мову, а тому в державній компанії зобов’язані обслуговувати клієнтів українською, на що ця поштарка мені заявила, "что поздно уже". Працівники "Укрпошти" відверто знущаються з україномовних у Львові", – зазначила Іванків.

Також Іванків розповіла, що у розмові з іншими співробітниками відділення дізналась, що горе-поштарка полюбляє знущатись і зі своїх колег.

Жінка зазначила, що подібний інцидент трапляється вже не вперше, проте максимум, як карають українофобку – це позбавляють премій.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дивись відео: у Львові пенсіонерка, яка напала на школярку, проклинала Україну

Переплутав: водія львівської маршрутки покарали за російську мову

Знайомі місця: у Росії з’явилася "близнючка" львівської площі Міцкевича

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

Последние новости