Замість зупинки: на Чорновола облаштовують парковку для офісу

На Чорновола облаштовують парковку для офісу

На розі вулиці Куліша та проспекту Чорновола у Львові біля нового чотириповерхового офісного центру, на місці зупинки громадського транспорту облаштовують парковку. Про це у Фейсбук Зручне місто.

  "До будівництва тут знаходилася зупинка. Ми вже зверталися щодо того, щоб після закінчення будівництва сюди повернули зупинку громадського транспорту. В тимчасовому місці її розташування в повороті вона не може знаходитися - це суперечить нормам. І дерева всі зрубали", — йдеться у дописі.

Вигляд зупинки станом на сьогодні

До будівництва зупинка мала такий вигляд

За інформацією , керівник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Віктор Дубиняк, спершу міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила тимчасово перенести зупинку громадського транспорту на перехрестя Куліша – Чорновола, де вона є й зараз. Потім зупинку перенесли на постійній основі, водночас Галицька РА погодила забудовнику проект облаштування прилеглої території, за яким у кишені для автобусів та тролейбусів мали облаштувати паркомісця.

На час будівництва зупинку прибрали, а ділянку огородили

На місці зупинки громадського транспорту облаштовують парковку

  "Через резонанс у соцмережах, адміністрація скерує листа до комісії, аби повторно розглянути питання перенесення зупинки", – зазначив Віктор Дубиняк.

Замість зупинки на Чорновола будують парковку

Всі фото: Зручне місто.

Последние новости