Хлопчик в реанімації: з'явилися подробиці ДТП, у якій постраждала вагітна жінка з сином

У Львові хлопчика збив автомобіль, коли він переходив вулицю на "зебрі" з вагітною мамою

Сьогодні, 13 серпня, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові 8-річного хлопчика збив автомобіль, коли він на "зебрі" переходив вулицю з вагітною мамою. Від удару дитина відлетіла на кілька метрів. Раніше повідомлялося, що автомобіль збив обох, однак матері вдалося уникнути зіткнення.

Як повідомляє , ймовірніше всього ДТП сталась через неуважність обох жінок: і водійки, і пішохода. Зазначається, що у машині ще був син водійки автомобіля КІА. Сама жінка, яка здійснила наїзд, коментувати ситуацію не хоче і надавати свідчення поліцейським відмовилася.

 "Усі живі, все добре, дитина в свідомості", – коротко сказала вона.

У Львові 8-річного хлопчика збив автомобіль, коли він переходив вулицю на "зебрі" з вагітною мамою

За словами свідків, до приїзду "швидкої" хлопчик кілька разів втрачав свідомість. Першу допомогу надавали поліцейські, а медики одразу забрали дитину до реанімації.

 "Дитину оглянули хірурги, нейрохірурги, реаніматологи. Зараз проводиться операційне втручання. У дитини діагностовано струс головного мозку і забійні рани, декілька забійних ран голови", – розповів заступник головного лікаря дитячої лікарні Федір Осим.

Унаслідок ДТП мама хлопчика не постраждала. Водійку забрали здавати аналізи на наявність алкоголю в крові. На місці залишилася працювати слідчо-оперативна група, аби з’ясувати всі обставити дорожньо-транспортної пригоди

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости